![]() |
Re: E39 - 520 i
ia uite... aici ai ajuns.. nu stiam pe unde sa te caut :P frumoasa masina.. hai ca poate ne vedem prin trafic.. eu pana in mijlocul lui MAI, mai circul ca dupa imi expira numerele.. si o pun la hibernat :D
|
si la masinuta ta ce urmeaza ?:D
cum am mai zis imi place stickerul de pe parbriz;) bafta la tot! |
Quote:
|
azi a primit un "mic" copil :twisted: asa sa-i tina de urat e46 328 :twisted:
|
le tii pe amandoua sau numa e46 ?:D poze ai cu ea... ? felicitari pentru masina
;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
superba:D felicitari! jantele nu sunt de bmw ? sau nu vad eu bine...apropo : dute pana jos si fa niste poze:)))) bafta!
|
si te rog mai da niste detalii despre masina : pretu? anu....etc:D si mai ales cum merge?:D
|
jantele is OZ pe 17,suspensie sport folie,piele,climatronic,scaune sport,tempomat si mai are cateceva,pret este confidential :-) an 99 ;)de mers nu stiu dar o sa aflu intr-o saptamana :twisted:
|
pret cam 8000...ca a fost de vanzare mult timpo...m am gandit si eu sa o iau dar era prea dubioasa si cred ca consuma pe masura motorului..
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
sapt viitoare am programare la RAR dau drumu s ainmatriculez 520 am reusit in a convinge familia,deci 520 ramane in familie :joy: la e46 am trimis bara spate sa dea jos fusta,jantele cred k vor zbura de pe ea sa vad cum gasesc altele,am vorbit cu cineva de plafon negru si folie pe geamuri si deocamdata atat :-) sapt viitoare intru calumea in paine :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning