Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce va atrage in mod special la o fata (sau la un baiat, dupa caz)? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7363-atrage-special-baiat-caz.html)

CRyS` 18-08-05 00:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
brunetele .. ochi frumosi ..
ceva balcoane ..
un cur frumos ..
si un caracter placut ..
sau .. blonda ..
caracter placut include ... lipsa fitzelor ... sa nu fie ipocrita ... bla bla bla ..

Nice...Very nice!!!

Satene,blonde...Ochii frumosi...Albastri
Ceva sani...frumosi sa fie!
Un fund agreabil!Sa ai pe ce pune mana!
Caracter same as u...!!

PTC 18-08-05 07:43

Vai mai baeti se pare ca semanam cam mult :lol: la descoperirea CRy_STy :lol: \"barbati astia\" :no: :lol: :lol:

PTC 18-08-05 07:45

Acest topic e si pentru fete :wink: poate o parere la ce va uitati ca fete prima oara :?:

Alexutzzz 18-08-05 07:57

hmmm de cand asteptam un topic ca asta :D
1 mainile ( daca nu imi place cum are manichiura ma f()! in norocu ei
2 fata
3 daca nu are balcoane si are popou mere si invers
4 sa o duca minim capu ( de ex am intalnit una la majorat la vara mea acu 2 zile mama ce proasta era owowowowowow da ara buna ai de capau meu )
5 nu imi plac astea de varsta cu mine uhhh mai mari :D cel putzin 1 an

intercooler 18-08-05 11:16

picioare... lungi
fatza sa fie dragutzica - sa imi placa
ochi

in ordinea asta

needBrain 18-08-05 14:51

dupa mine,caracterul unei persoane e de 15 ori mai important decat infatzisarea.conteaza sa te intelegi cu el/ea.degeaba arata bine daca-i prost/a.
sa va dau un sfat:mai usor cu fizicul.
la mine:fizic:sa-mi placa(nu am un ideal:bruneta,ochi visinii,curbombat,sani cat airbag-urile de la volvane,etc)sa fie \"legata\",adica bine proportionata in raport cu inaltimea,greutatea,etc
iar psihic,pai aici e mult de scris.mai pe scurt:sa fie de gasca,sa stie de gluma,sa fie intelegatoare,sa ii placa sa asculte oamenii cand acestia au ceva de spus,SA NU FIE PROASTA(deci cred ca fac alegie la d-astea),sa ma accepte asa cum sunt,sa nu fie foarte pretentzioasa,sa ma sustina in ceea ce fac(e fffff inportant),si in rest.......sa fie sanatoasa :lol:

p.s. am si io o slabiciune legata de fizic:zambetul,pt mine e f important zambetul ei

PTC 18-08-05 14:59

Poate am fost inteles grasit :( nu am zis ca nu ma intereseaza cum gandeste fata,sa fie glumeata,etc. Da sa fim sinceri nu ai cum sa sti cum gandeste tipa pina nu o cunosti.Iar pina o cunosti te uiti dupa ceva la ia :wink: la asta ma refeream la ce va uitati :shock: :lol:

needBrain 18-08-05 15:05

logic,ca intai te uiti la fizic.dar io tot nu am un ideal.
mai pe scurt,sa fie BUNA.
dar daca vreau sa ma cuplez cu ea,caut ceva si in dovleac,ca degeaba e frumos daca-i gol

madfish 19-08-05 16:42

bruneta, funduletz bombat, ochii negrii, sociabila, fara fitze, desteapta si cuminte ... cu alte cuvinte FEMEIA PERFECTA. :P

needBrain 20-08-05 09:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
cu alte cuvinte FEMEIA PERFECTA. :P

e rare rau

RA_2fast4u 20-08-05 09:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
cu alte cuvinte FEMEIA PERFECTA. :P

e rare rau

nu exista....dc e perfecta la fizic nu e perfecta la \"dovleac\" si invers....FEMEIA PERFECTA nu exista, doar ceva apropiat de ea, si si aia se gaseste ffffffffffff greu

needBrain 20-08-05 09:15

pai u la ce credeai ca ma refer?si frumoasa si desteapta si devreme acasa?imposibil

RA_2fast4u 20-08-05 09:16

Re:

Quote:

pai u la ce credeai ca ma refer?si frumoasa si desteapta si devreme acasa?imposibil

mah daca ii si frumoasa si destepta lasa-o sa vina acasa la ce ora vrea ea..ca merita :lol: :lol: :lol:

nu glumeam...eu ma crizez foarte tare daca ma inseala cineva!!! :evil:

needBrain 20-08-05 09:21

deci daca o prind cu unu pe strada.......o bat de n-o mai recunoaste nici ma-sa cu buletinu-n mana
act despre ala.......daca nu stia k tipa e si cu mine,il las in pace ca nu are nici o vina

RA_2fast4u 20-08-05 09:25

Re:

Quote:

deci daca o prind cu unu pe strada.......o bat de n-o mai recunoaste nici ma-sa cu buletinu-n mana
act despre ala.......daca nu stia k tipa e si cu mine,il las in pace ca nu are nici o vina

mah eu nu am dat nici odata intr-o fata :roll: sunt si alte cai..cred :lol:

All times are GMT +2. The time now is 03:50.

- Copyright 2026 4Tuning