![]() |
Re:
Quote:
Nice...Very nice!!! Satene,blonde...Ochii frumosi...Albastri Ceva sani...frumosi sa fie! Un fund agreabil!Sa ai pe ce pune mana! Caracter same as u...!! |
Vai mai baeti se pare ca semanam cam mult :lol: la descoperirea CRy_STy :lol: \"barbati astia\" :no: :lol: :lol:
|
Acest topic e si pentru fete :wink: poate o parere la ce va uitati ca fete prima oara :?:
|
hmmm de cand asteptam un topic ca asta :D
1 mainile ( daca nu imi place cum are manichiura ma f()! in norocu ei 2 fata 3 daca nu are balcoane si are popou mere si invers 4 sa o duca minim capu ( de ex am intalnit una la majorat la vara mea acu 2 zile mama ce proasta era owowowowowow da ara buna ai de capau meu ) 5 nu imi plac astea de varsta cu mine uhhh mai mari :D cel putzin 1 an |
picioare... lungi
fatza sa fie dragutzica - sa imi placa ochi in ordinea asta |
dupa mine,caracterul unei persoane e de 15 ori mai important decat infatzisarea.conteaza sa te intelegi cu el/ea.degeaba arata bine daca-i prost/a.
sa va dau un sfat:mai usor cu fizicul. la mine:fizic:sa-mi placa(nu am un ideal:bruneta,ochi visinii,curbombat,sani cat airbag-urile de la volvane,etc)sa fie \"legata\",adica bine proportionata in raport cu inaltimea,greutatea,etc iar psihic,pai aici e mult de scris.mai pe scurt:sa fie de gasca,sa stie de gluma,sa fie intelegatoare,sa ii placa sa asculte oamenii cand acestia au ceva de spus,SA NU FIE PROASTA(deci cred ca fac alegie la d-astea),sa ma accepte asa cum sunt,sa nu fie foarte pretentzioasa,sa ma sustina in ceea ce fac(e fffff inportant),si in rest.......sa fie sanatoasa :lol: p.s. am si io o slabiciune legata de fizic:zambetul,pt mine e f important zambetul ei |
Poate am fost inteles grasit :( nu am zis ca nu ma intereseaza cum gandeste fata,sa fie glumeata,etc. Da sa fim sinceri nu ai cum sa sti cum gandeste tipa pina nu o cunosti.Iar pina o cunosti te uiti dupa ceva la ia :wink: la asta ma refeream la ce va uitati :shock: :lol:
|
logic,ca intai te uiti la fizic.dar io tot nu am un ideal.
mai pe scurt,sa fie BUNA. dar daca vreau sa ma cuplez cu ea,caut ceva si in dovleac,ca degeaba e frumos daca-i gol |
bruneta, funduletz bombat, ochii negrii, sociabila, fara fitze, desteapta si cuminte ... cu alte cuvinte FEMEIA PERFECTA. :P
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
pai u la ce credeai ca ma refer?si frumoasa si desteapta si devreme acasa?imposibil
|
Re:
Quote:
nu glumeam...eu ma crizez foarte tare daca ma inseala cineva!!! :evil: |
deci daca o prind cu unu pe strada.......o bat de n-o mai recunoaste nici ma-sa cu buletinu-n mana
act despre ala.......daca nu stia k tipa e si cu mine,il las in pace ca nu are nici o vina |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:50. |
- Copyright 2026 4Tuning