![]() |
Re: Idei tuning Opel Astra F92
Avand motor de 1.6 un prim pas de crestere de putere ar fi o admisie marita si un filtru de aer sport panel si o evacure marita.
Dupa accea as trece la o suspensie sport -30mm completa cu tot cu amortizoare care costa in jur de 300-400 euro in functie de producator Totul depinde de ce doresti, performanta sau exterior |
La becuri nu stiu sigur dar cred ca H7 ??? Scuze dar nu sunt informat. Ma voi informa si iti voi spune.
|
E normal sa te asiguri ca masina merge snur ,ca daca o lasi si te ocupi doar de exterior te lasa cind nu te astepti si...ai ce impinge la eleroane,bari modificate,jante si alte "fente". Au ce rade baietii.Ai dreptate mosu.BAFTA!!!
|
e frumusica buburuza..sa o stapanesti sanatos... am si eu una numai k e in 4 portiere..si cu motor de 1.4... is f multumit de ea...e o masina usor de intretinut..care nu te lasa la greu..
cat despre jante iti sugerez wolfrace`urile alea negre... is super faine :D |
Re: Masina mea : Opel Astra F92
2 Attachment(s)
Pentru inceput...
|
1 Attachment(s)
Si motorul...
|
ai abs la ea
|
Azi o folie maine niste jenti si uite asa :D la final o sa vezi ce masina o sa iasa, dar asa e la inceput, e mai greu pana te apuci ca porma daca ai bani nu o sa stii ce sa ii mai faci....bafta in continuare, si speram sa iasa ceva frumos pe parcurs. Numai bine.
|
Nu, nu am ABS...a ta are?
|
Sa dea Domnu sa iasa ceva frumos numai ca banii...daca ii aveam o faceam toata de la inceput asa cum voiam dar asa fac cum pot si ce pot. Oricum ideile mai vin pe parcurs.Bafta!!!
|
nop dar as vrea sa imi pun ptr ca e cam naspha fara iarna si pe ploaie
|
salut am gasit eleron de care vroiai si tu i
exact ca cel din poza ta doar ca are si lumina de stop - 226 euro __________________ [email protected] Telefon : 0766698020 |
Totusi stie cineva unde gasesc bare si praguri de GSI ???
|
salut am gasit bari de gsi doar noi si costa vreo 10 mil. una, mai astept pt ca am fost la un magazin de dezmembrari la mine din brasov si mi-a zis ala ca luna viitoare sigur o sa aduca si de gsi
|
2 Attachment(s)
Doua poze facute pe fuga
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning