![]() |
Re:
Quote:
|
Stiti cumva costuri de intretinere la Nissan(revizii,piese,etc.)?Sunt mai mari ca la cele europene?Apropos Nissanul Primera se face in Anglia,la fel si Toyota(Avensis si Corolla Hatchback,Corolla Sedan se face in Turcia).
|
opel astra H
|
De cand s-a unit Nissan cu Renault, mare mirare sa nu-si imparta platformele.
|
aruna un ochi aici https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=10102
|
intre skoda si primera....hm....greu de crezut,da tata s-a cam ofticat cand si-a luat tour iar la aceeasi bani era primera cu echipare medie (are in plus 4 difuzoare,jante aliaj,ecran color+camera video pt parcari,geamuri electrice spate,radio cd,proiectoare2 airbaguri s.a.m.d = = =>astea le are in plus fata de octavia la aceeasi bani)
adevarat,octavia am luat-o TDi,iar primera cu care fac comparatie e 1,6 16v. singuru minus pe care l-am gasit la primera e portbagajul relativ mic in comparatie cu octavia....unde e imens!! bafta la cumparare :wink: |
Re:
Quote:
Nu ma intereseaza motorizari diesel,deoarece masina nu va face kilometri multi(10-12.000/an) si nu cred ca merita sa dau inca 2.000-2.500 euro in plus. |
pai deci inseamna ca esti deja hotarat :roll:
asteptam poze cu masina :wink: ps:si eu tot pt primera as merge,pt ca le-am pus una langa alta si.... :evil: mi-a cam parut rau...dar asta e,eu nu am stiut de oferta de la nissan :( ciao! |
la 15000 de euroi ai destul de multe optiuni daca zici ca vrei o masina mai \"cumintzica\".
pai depinde.daca vrei din clasa mica,ai de ales intre ibiza,polo,fabia,etc dar cea mai entabila dupa mine este octavia tour.acum e o oferta:1.8T 150cp.e si de familie si mai si fuge.cat despre dotari,are ogl electrice,si AC. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:39. |
- Copyright 2026 4Tuning