Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My CaZaN (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/73282-my-cazan.html)

shorty_23 03-04-08 23:04

Re: My CCazZaAN

Quote:

Originally Posted by gyde (Post 1464081)
din cate mam hotarat eu ii pun stopuri mari pe spate si buzitza deaia neagra pe portbagaj pe spate si la fata ii pun ori masca de renault ori deaia stil vechi gen 4 faruri sa dea cat de cat mai bine vreau sa o las mai jos sa ii tai din arcuri si sa ii pun jante de canada pe care leam achizitionat mai departe mai spuneti si voi daca ar da bine daca aveti alte pareri idei

nu-i pune stopuri mari p spate!!!aceeasi prostie am vrut sa fak si eu,norok cu baietii de pe forum care m-au sfatuit sa nu pun...treaba ta!!!

bafta!!!

gyde 03-04-08 23:07

dc?nu prea da bine cu barile astea de plastic si ma gandeam sa nu renunt la ele ca nu stiu cum arata masina sub bare si sa ii pun stopuri late ce prostie sa fac spunemi ca sa stiu ca o las asa daca e masina nu e vopsita de mine asa am cumparato si nu stiu cum arata fara bare daca e vopsita bine si nu vreau sa arate jalnic ca ea acum arata extraordinar

cipoNCE 03-04-08 23:42

Quote:

Originally Posted by gyde (Post 1464396)
dc?nu prea da bine cu barile astea de plastic si ma gandeam sa nu renunt la ele ca nu stiu cum arata masina sub bare si sa ii pun stopuri late ce prostie sa fac spunemi ca sa stiu ca o las asa daca e masina nu e vopsita de mine asa am cumparato si nu stiu cum arata fara bare daca e vopsita bine si nu vreau sa arate jalnic ca ea acum arata extraordinar

de parca e greu sa desfaci cateva suruburi sa dai putin barile jos si sa arunci o privire sa vezi cum se prezinta. dupa cum arata in poze e posibil sa arate bine si dupa bari.
10 minute pierdute ca sa scoti barile sa te uiti te pot salva de la cateva ore bune de munca la stopuri. nu uita ca ai de taiat, kituit si vopsit sa scoti linia pentru stopurile mari. si chiar de ar trebui putin curatat si vopsit dupa bari tot mai bine faci asa decat sa te complici cu stopurile pana le faci sa para ca is acolo dintotdeauna ;)

dog99 04-04-08 00:05

2 Attachment(s)
asta a fost cazanu meu,il sti,uite cum arata fara manere si cu grila de reno.

dog99 04-04-08 00:08

a,am uitat,stopurile mici mereu se va vedea mai bine decat alea mari zic eu.hai bafta cu cazanu.

gyde 04-04-08 00:30

ms pt sfaturi maine daca tine vremea cu mine am sa desfac barile sa vad ce se afla sub ele si se dau ceva greu jos pt ca cel care a avuto a prinso bine sa nu zboare zici ca avea vreun bolid:)) dar in fine daca arata bine sub bari am gasit bari de 1300 trebuiesc doar nichelate daca stie cineva pe unde se mai face asa ceva il rog sa ma ajute bafta in continuare la toate proiectele

cannavaro 04-04-08 00:38

Mai bine cauti unele deja nichelate. Iesi mai ieftin asa. Sau lasi masina fara bari :D

gyde 04-04-08 00:46

nu as vrea sa las masina fara bani ca am auzit ca se dau amenzi grave pt asta si bari nichelate nu prea am gasit si nu am auzit pe nimeni acum nu stiu ce sa zic inca nu ma grabesc ca niciodata nu e prea tarziu ms pt sfat si bafta

cannavaro 04-04-08 00:54

1 Attachment(s)
Sau negre ...

gyde 04-04-08 01:06

ms ar arata bine si negre sa vedem ce sfaturi mai primesc oricum maine ma apuc de ea sa vad ce ii fac poate e frumos afara sa ii pun folie:D

gyde 04-04-08 20:21

10 Attachment(s)
astazi am reusit sa ii fac poze si am incercat sa ii mai reglez carburatorul la relanti merge foarte bine dar in turatie da in nas cred ca e din jiglere maine am sa ma duc sa ii cumpar un set sa o fac sa mearga bine duminica ma voi duce la electrician am niste mici probleme electrice si pe saptamana viitoare daca fac rost de bani vreau sa ii dau amortizoarele jos sa i le intaresc si sa mai tai din arcuri sa o fac josssssss si dreapta momentan pe parcurs mai datimi si mie idei cam ce sa ii mai fac dar nu idei scumpe ca sunt in pom cu bani:(maine am sa ii pun folie:D

gyde 04-04-08 20:25

1 Attachment(s)
ce parere aveti despre cum merge motorul dar am o mica problema cu carburatorul nu sprituie cum trebuie din cauza jiglerelor trebuie spalat si anrajat reglat si va merge misto;)

gyde 05-04-08 03:37

1 Attachment(s)
multumesc prietenului meu dinu pt ca mia facut o poza in care veti vedea cam cum arata masina peste cateva zile mai de graba dupa ce termin cu actele sa nu am probleme pe la identificare

cannavaro 05-04-08 12:15

pai schimba volanul chiar si cu unul original de 1300
casetofonul nu isi are locul acolo.
ceasul ala dintre butonul de caldura si cele 3 ceasuri de bord la fel nu are ce cauta acolo.
pune-i ornamentul ala nichelat la capota si schimba ochelarii de la faruri, ptr. ca nu sunt completi
schimba semnalele alea de pe bara. Ai putea incerca cu modelul ala de 1310 model 85.90 care erau bagate in bara ,( la fel ai putea face si tu)
da jos lampa de mers inapoi de pe bara si pune 2 lampi deasupra numarului etc.

gyde 06-04-08 21:56

7 Attachment(s)
ms pt sfat dar intre timp m-am gandit la altceva as vrea sa ramana barele de plastic dar inlocuite cu unele noi masca de r12 pe fata si spate aceleasi stopuri mici noi cu o tenta de negru iam pus folie pe spate o buzitza pe portbagaj deaia de dacia 1310 din cauciuc si lasata jos chiar arata naspa ridicata se vede in poze la interior am cumparat mocheta si sunt in cautare de scaune de dacie dupa 2000 an de fabricatie si niste modificari prin interior la care momentan nu mam gandit dar oricum o sa merg pe bordul asta ca e chiar misto acum nu stiu parerea mea

All times are GMT +2. The time now is 15:20.

- Copyright 2026 4Tuning