![]() |
Re: E30 - Rsk II
Quote:
|
ia un compresor cu presiune si verifica daka ai canalele de scurgere de la trapa curatzate....
dak sunt infundate se strange apa acolo si apoi in masina. sunt niste gaurele mici, bagi pistolul de la compresor acolo si dai pana se desfunda... dak nu merge... o sarma lunga si tare e solutia! sa speram ca o rezolvi totusi cu presiunea. succes, k o sa ai nevoie mai ales pe ploaia asta... |
Eu am folosit o shurubelnitza :) a mers blana. Eleronu` e talent :D. hai cu bara pe fatza ca zici ca e baba shtirba...
|
mda...ideea e ca nu numai ca ploua in ea dar nici nu merge mecanismul de deschidere.la asta ma refeream cu reparatu
|
atunci nu ai de facut decat sa scoti toata tapiseria de pe plafon si ce mai ai acolo si sa vezi cum rezolvi sa deschizi trapa. oricum o sa treb sa faci asta k la vara o sa folosesti trapa!
greu stiu... dar nu ai de ales... pune un plastic ceva pe plafon acum cu ploaia asta dak nu ai garaj ca o sa strangi la apa... cat pt un dush :p |
deja am scos tot plafonul plus burete dar tot nu-mi dau seama ce are
|
trapa e electrica sau manuala?
|
verifica toate cele patru scurgeri, din colturi, sa nu cumva sa ai vr-una-nfundata.
|
Quote:
|
Ai incercat sa o ajutzi? sau tine cumva in caroserie?
|
degeaba o ajut.chiar nu stie nimeni de evacuare?unde ar fi bine sa o fac
|
pai un loc ar fi cum mergi de la foisor spre la mama de la delea veche ,pe linia troleului ,nu mai stiu cum se numeste strada ....fix inainte de intersectia cu calea calarasilor,pe partea stanga e un atelier care monteaza esapamente,aduc bosal si lucreaza destul de bine ca si montaj .o sa vezi acolo parcat un patrol gr d-ala din anii 90 negru cu 4 usi si pregatit de off road cu roti mari punti inalte etc. du-te si intreaba ce si cum :) sigur vei avea un raspuns
|
|
Recomand si eu unde zice ursuletz_cabrio.Treaba buna fac baietii,mai exact "patronu" de acolo,super baiat si la banii e foarte simtit.Mergi fara dubii,lucreaza curat.
|
Quote:
Quote:
e cam scump, ma costa 11 mil noua de la borla cu tot cu montaj |
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning