![]() |
Re:
Quote:
|
Hai sa ii luam si gatul ca a zis o prostioara ...
A gresit omu ... trebuie sa ii bagatzi cutzitul pana la os si sa il mai si rasucitzi ? Asta e ... se mai intampla ... o sa isi ceara scuze si cu asta basta ... A .... si o sa dea si o bere sa uitam de incident ! Oka ? :peace: |
O bere ? Doar una ? 8) Pai asa ne cunosti tu pe noi ?
|
corect cel putin un vagon de visiki si o turma de oi facute mici si apoi poate ne mai gindim :twisted:
|
Re:
Lucian
din cate am vazut in poze,te-ai dat cu un espero. care a fost rezultatul ? :? |
Am vrut sa ma dau cu espero dar ... s-a spart furtunul de aer de la regulatorul de presiune . :cry: M-a facut clar . Cred ca trebuie sa ajung pe la o biserica urgent . La Craiova m-a lasat cutia , aici un furtun (si motorul fierbea) ... noroc k la Craiova Dog-ul cu mana lui a incercat sa-i dea a 2-a si a vazut ca nu merge si la CT Adi a vazut si el cum strangeam la colier . Altfel zicea lumea ca imi caut scuze . In rest ... am facut un Eclipse (cel rosu) dar ne-am dat pe cealalta latura a pistei . :wink:
|
Re:
Quote:
|
felicitarile mele !
poate a fost un simplu ghinion intampinat la masina. important e ca te-ai dus la capat cu tot si ca a iesit show`u(in cursul etapei si dupa .. :wink: ) Numa` bine ! |
Oricum era demonstrativ!
|
ok, imi cer scuze chiar nu stiam cine prezenta masinile, nici nu stiam deunde vorbea la mic! eu eram la finis incercam sa tinem multimea sa nu intre in locul unde aveau loc cursele! sincer imi pare rau! chiar nu am vrut!
ms pt intelegere! si chiar am incercat sa ma inplic cat de cat! si nu stiu daca a vazut cineva! oricum imi cer scuze! |
si da o sa va dau cate o bere ca suntem in crestere ca nr si imi este frica ca voi intra in faliment!:D
imi cer scuze inca o data! :oops: :oops: |
Re:
Quote:
Ce v-am spus eu ... Aaaaa ? :peace: |
Re:
Quote:
|
Maria Sa are intotdeauna dreptate, ai uitat asta kiar tu mai ERY? Sfetnicul Imparatiei Sale??? ;)
Per total show-ul a fost frumos, mai ales pt participanti. Vedeti? Daca vrem, se poate. Sunt curios sa vad filmele...kiar mi-e dor de fostele mele cauciucuri pe care a trebuit sa la abandonez la \"gardu' albastru\" (pt cunoscatori). |
a durat prea putin
trebuia sa fie ceva p clase,cu premii...parerea mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning