![]() |
Re: Week-end Race George Dunareanu
as vrea sa stiu si eu exact cum se fac grupele sa stiu unde ma incadrez.
|
Pot participa si masini inscrise in alte tari? Cat sunt taxele pentru fiecare proba? Locuri de cazare ieftine exista?
|
Quote:
pt indemanare si liniute... 2 ani, dar se pot face si derogari pt 3-4 luni asta nu inseamna ca daca ai 1 an si 2 zile esti acceptat ca si cel care mai are 1 luna pana face 2 ani e nevoie si de experienta, nu doar de motor sub capota asta e |
Quote:
A1 75cp A 100cp (+ 75 pana la 100cp) B 130cp (+100 pana la 130cp) C 165cp (+130 pana la 165cp) D 200cp (+165 pana la 200cp) E 250cp (+200 pana la 250cp) F 300cp (+250 pana la 300cp) G 350cp (+300 pana la 350cp) functie de timp (vreme si durata etape), posibil si libere |
G este pana la si peste ...
|
se poate urca in grupa ? nu se vor face si intreceri intre castigatorii grupelor ?
|
Quote:
de ce vrei sa pleci acasa cu vreo 5-6 cupe ? |
daca am carnetul suspendat (un radar nesimtit), pot participa cu dovada la liniutze???
|
Quote:
Se poate inscrie in grupa corecta sau in oricare alta superioara. |
salut! daca am permis de mai putin de un an ma pot inscrie la liniutze?(am mai fost la raliu tehnico aplicativ deci cei de la acr ma cunosc) multumesc anticipat!
|
Quote:
|
tare sunt curios daca la accelerare incadrarea pe grupe va fi pe bune!
pun pariu ca sunt multi cu un nr. de kw trecuti pe talon si altul in realitate. in asemenea cazuri ce criteriu se va aplica? talonul, "declaratie pe proprie raspundere" sau "buna credinta"?8) |
fise dyno... cea mai corecta treaba!!!(oricat ati zice ca nu e bun un dyno sau altul... )
|
Quote:
|
Quote:
Avem in spate experienta a cca 60etape pt amatori. Tuningul este castigul participantului sau daca e prost ghinion. Doar la anumite modificari majore se schimba clasa fata de "talon", la inscriei nu conteaza ce ai pe talon sau in carte ci ceea ce ai pe masina, motorul de atunci. Daca nu transformi un motor in altul pastrand doar seria de bloc adica iin pui configuratie de 16 din 8v sau ... montezi turbo, nos..., compresor clasa ramane cea a dictata de mototrul care echipeaza masina. In zecile de curse nu am avut decat 2-3 pacaleli si acum se intampla si pe la f1 cateodata... Promitem ca vom incerca sa fim vigilenti. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning