![]() |
Re: Voisin vrea sa concureze cu Veyron
orice mark poate construii o masina care nu doar sa concureze cu veyronu , ci sa-l is bata....dar problema vine din partea costurilor de productie:)...ca si eu daca as avea 1 bilion de $ as face o masina de strada sa faca de ras veyronu:)... ca la urma urmei este o masina nu scumpa:) ci foarte scumpa:-"
|
pentru genul de admiratori ai modelelor astea gen nava spatiala cred eu ca arata destul de bine (chiar mai bine decat veyron-ul)
|
veyron= ani de teste inovatii tehnice si cred eu bun simt pur si simplu masina aia iti ofera siguranta lux materiale de cea mai buna calitate fiabilitate si sa numai vb de viteza maxima la ora actuala nu exista masina in lume sa ti ofere aceste lucruri si plus de asta cati dintre voi stiau ca veyron e limitat arata bine masina asta da sa fim seriosi tentative de a depasi bugatti au mai fost si unele chiar au reusit ma refer la top speed dar nu ofera tot pachetul
|
... vrea dar nu poate :)... oricum prima poza (cea neagra) e chiar frumoasa...
|
nici o sansa ...pare destul de chicioasa asta
bugatti e bugatti |
le trece lor, ca doara nu-i primul brand vechi ce incearca o relansare
|
Daaa... Mai Bne Zis... W12 ... ca sa concureze cu Veyron :)):))
|
parerea mea e ca arata mult mai bine decat veyron la partea din fata....dar la performante m-as mira sa depaseasca
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:44. |
- Copyright 2026 4Tuning