![]() |
Re: 1 mai
-Haideti sa nu ne pripim.....sa ajungem la data respectiva si o sa vedem ce este de facut.
|
Quote:
|
Deocamdata pentru 1 mai s-a anuntat Legal Racing... mai exact 3 mai... pentru ca 1 cade joi...
|
asta vroiam sa zic si eu dar vad a a luat-o zero inainte
|
-Pana atunci se va anunta ceva mult mai tentant.....credeti ma si merita crutate resursele.
|
se va face , nu va fi aceiasi locatie tronsonu saturn-venus dar se va face tot in zona cand vom afla exact va anuntam , vom fi co-organizatori indiferent cu ce alt club organizam.
Legat de Sebi , ma duc acolo pt cursa si pt organizare , nu pt el , sugerez sa facem asta toti pt traditie si pt acest " sport " care il iubim! 1 mai e 1 mai :D |
-Si eu mi as dori sa fiu acolo dar i mi este frica ca oamenii clubului nostru vor fi priviti aiurea sau se vor gasi carcote......nu vreau asta si asa prefer sa i i crut financiar si sa le pot oferi doar la cateva zile distanta un mega eveniment unde taxele de participare sunt ZERO.
|
Suna al dracu de bine Flo :D:D
Oare despre ce e vorba:?::?::?::?::?: :rolleyes2:rolleyes2 |
ce fitile baga florica ... si ne lasa asa sa ardem mocnit :D
|
nu se stie nu se`ntreaba :D
creditul pentru ORICE |
Astept cu nerabdare marea surpriza
|
din tze in tze mai mult oltze...Deja suna bine florica :D
|
se refera la Braila ( cred )
|
-Te inseli....nu este Braila si este vorba despre o cursa (toata noaptea) pe o pista de avion.......eveniment legal 100% sipe langa asta o sa vedeti ca nu am gandit rau de a cruta finantele la mare si la Braila.
|
Cand,cand...? :D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning