![]() |
Re: Seinfeld isi vinde Porschele 911 Turbo S
Un exemplar foarte frumos .. ,care sincer.. nu prea merita vandut.. eu l-asi tine pe viata.
|
Frumoasa masina,oare de ce se oboseste sa o vanda ca are destui bani,nu cred ca Seinfeld e pe faliment,n-as vinde asa ceva doar pentru a-mi face publicitate!:(
|
cu masina asta s-a mers arata ca noua
supeba |
nu prea imi place... ca forma.. dar ii sta bine in albastru :D
|
frumoasa culoarea
|
arata bine ce sa mai e ca si noua dar putea sa mai schimbe ceva pe ea ca doar are bani
|
Quote:
|
cat de frumos arata.....superba masina
|
... sa cumperi o masina din '97 la pretul asta ???... trebuie sa ai prea multi bani si mult prea putina minte... sa nu mai punem la socoteala ca a apartinut unui papagal :)...
|
arata super masina,foarte intretinuta dar eu daca as avea posibilitatea nu mi-as cumpara masina asta,prea mare e suma ceruta.
|
Quote:
|
Jerry Seinfeld a refuzat in 99 sa faca sezonu 10 din Seinfeld,desi a avea o oferta de 110 milioane de dolari pentru tot sezonu. Plus de asta in fiecare an ii intra cont zeci de milioane(50-60) pentru drepturile de redifuzare a serialului in toata lumea. Si in afara de asta , a fost contactat in toti anii astia de multi producatori celebri sa faca filme de comedie, si el a refuzat de fiecare data... A aparut ca voce in Bee Movie pentru ca asa a vrut el.
Deci, ma indoiesc ca il vinde pentru bani. E evreu ,fratilor, stie sa-si ingrijeasca si sa-si inmulteasca banii :P Ontopic...e mortal...nu ca ala din Bad Boys(911 Turbo 3,6--vreo 40 de exemplare in toata lumea) da e mortal:shock: |
Quote:
|
pretul e oarecum justificat ca nu o mers mult cu ea nu io bagat neoane de bazar pe sub ea care is risipa de bani la porsche asta e bijuterie nu caruta colorata:lol:e masina care merge tare ia curbele lipita pe sosea de sigur pasagerul din dreapta face infarct in nu as tura peste 4 5 mii de ture ca e inutil ca numai distrug motorul:Dsi la asa masina rara e nasol
|
Quote:
deci masina e tipla cum zicea cineva mai sus .. parca e o macheta d-aia proaspat cumparata din benzinarie asa luceste |
| All times are GMT +2. The time now is 12:42. |
- Copyright 2026 4Tuning