![]() |
Re: User Group pentru bicilete !
Daca se poate face sa se spuna un numar de membri necesar si sa posteze fiecare care doreste sa se bage:D
|
Eu sunt primul :lol: cand eram mic am cazut dupa bicicleta si miam julit jumatate de fatza pe pietris... mi-a luat toata vacanta de vara sa imi revin... uimitor acum nu mai am nici un semn... deci eu propun BMX ceva :lol:
|
eu am mai zis ma bag si oricum is primu:P care am zis ca ma bag X-(
ps: plz faceti-l ca aia din orasul ala fac intalniri etc;) |
Ma bag si eu cu bestia mea , dacia bicicletelor , DHS :lol:
|
Eu am o bicicleta First Bike,decat ma mai joc cu ea (stat in roata de fata/spate,etc) da' totusi nu am putut sa o las in pace,i-am pus alte foi,alte pinioane,frane pe disc fata/spate (la inceput avea pe tamburi) ghidon lat,si jante duble :D
|
DHS rulzzz :D
|
o sa se duca de rapa forumul asta daca o sa introducem grupuri gen:
-BMX rider -First bike rider -Member of dolls -my first blow/bang -i love pupets ................ |
Perfect,daca nu esti de acord cu user-group-ul bicicletelor,nu te inscrii ;)
O alta idee ar fi sa cerem voie sa intram in grupul "2 roti"... (zic si eu...) |
sau ideea lui ND-04-SPD sa bage la 2 Roti si biciclete ca doar is pe doua roti.
|
Quote:
|
pai de aia am precizat sa CEREM VOIE si in legatura cu cilindrii,volan,si ce ai mai zis tu acolo,cu grupul "virtual tuning" cum ramane ?? Sau cu Design Team...
|
bai eu as zice sa ii spunem domnului administrator chestia aceasta;) ca doar e administrator , moderatorii nu au ce face:P
|
Bun,si acum cine ii da PM lu' ZoliaT ? :D sau celui care ofera aprobarile pt grupul "2 roti" :)
|
sa ii dea domnul raulito care a facut aceasta cerere, sau cine doreste acest lucru.... asta daca nu o sa fie luata in gluma cererea :lol:
|
eu... ce va e frica ca va da BAN?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning