![]() |
Re: Wald Sports Line Black Bison Edition S-Class
Quote:
on: masina nu mi place e prea incarcata, plus k spoilerul fatza e in stilu' amg:???: |
E o masina pe care nu multi si-o permit, iar cu atat mai putini vor opta pentru acest kit superb care desi incarca masina ii da o nota de sportivitate. Bvo celor ce l-au desenat!
|
Quote:
|
Frumusetea asta venita din RAI cu siguranta e Sania Iepurasului de Paste,asa k dak esti cuminte poate iti aduce si tie o asa Frumusete :D e dea dreptul incredibila :X:X:X:X
|
Quote:
|
ma ce sa zic frumos dar parerea mea ca S-ul sau A8-ul punele tata o janta deaia nesimtita si o suspensie hidraulca sa nu te zgaltaie prea tare si lasal asa ca e maai frumos de 1000 de ori (repet parerea mea)frumos e si ala de la facut boby(mbm)dar nu prea ma incanta limuzinele tunate
|
Mie imi place ca e facut cu bun gust numai ca era bun daca ii punea si o folie...
|
minunata...
|
ea e frumoasa si stok dar asa e crima arata super
|
hai ca astia au pus doar 3000 de prize de aer nu au facut ca cei de la elite sports vorbild(sau ceva de genu) care au pus 5000 de prize pe cls 55 amg.asta e, unii nu au notiunea de eleganta
|
belea mertanu zici ca e masina de mafiot "all black"
|
Am vazut ca au inceput sa se tuneze din ce in ce mai mult mertanele limuzine,coupeuri,jeep-uri indiferent de model si arata criminal....exemplu modelul de fata ...good job!!
|
e facuta cu gust si simpla, bravo lor!
|
The BATMOBILE ! =)) E ciminal S-class-ul din stok .....Dak il mai si modofici .....Superb :D
|
ce poti sa vrei mai mult de la o mashina:X
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning