Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Amplificatoare auto & stuff (https://forum.4tuning.ro/554-amplificatoare-auto-and-stuff.html)
-   -   Cumpar Amplificator Auto (https://forum.4tuning.ro/554-amplificatoare-auto-and-stuff/7222-cumpar-amplificator-auto.html)

ReLLaXX 24-08-05 03:34

Detman....ti-am dat vreo 3-4 preturi la amplificatoare. Motivul pentru care nu am insistat pentru un amplificator anume este ca tu nu erai hotarat daca vrei sa-ti pastrezi difuzorul actual. Ti-am sugerat sa ne intalnim, sa asculti cateva configuratii, sa vezi ce-ti place cum suna la tine in masina si in functie de pret, sa-ti alegi ceva BUN. Acum...daca o sa-ti iei un difuzor mai puternic o sa ai un amplificator prea slab pentru el. Si tot nu ai facut mare lucru. Nu merita sa fii fan Mac Audio si sa mai dai si bani pe chestia asta. Crede-ma... :roll:

Sa stii ca iti stau la dispozitie, ca si data trecuta cu posibilitatea de a testa cateva configuratii diferite. Dar nu cred ca astepti sa umblu toata ziua dupa tine, de parca ar fi interesul meu. :) . Acela NU ESTE magazinul meu, eu NU VAND, adica NU COMERCIALIZEZ, adica NU CASTIG DIN VANZARE in cazul de fata. Nici macar un comision. :) Incercam sa te ajut (desi unora li se pare suspect ca cineva sa faca asta fara interes financiar la mijloc). Daca era vorba de montaj, era altceva. Desi pari sa te descurci cu un amplif si un subwoofer, atat cat se poate la nivelul asta. :wink:

B-69-TAU 24-08-05 09:23

uff reLLaXX unde erai cand mi-am cumparat eu mac audio sa sa-mi dai una dupa ceafa sa ma trezesc la realitate?
asta e acum!
ia zi tu ce condensator recomanzi bun si putin mai ieftin?
e unul care vinde condensatoare toxic la 60e de un f!
sunt bune de ceva?

Anonymous 24-08-05 09:31

Sa aiba limita de tensiune maxima adimisa de minim 20 V. Rezistenta proprie nu cred ca e specificata undeva dar mai nou e greu sa gasesti condensatoare proaste sau slabe de tot. Daca sunt de generatie noua sunt sanse mari sa fie ok, la nivelul asta de investitie. Daca ar fi sa-ti recomand ceva bun ti-as spune de Lighting Audio, Stinger sau GZ. Dar nu stiu cati bani esti dispus sa investesti in el. Ai iesi probabil mai ieftin si mai bine cu o baterie suplimentarea, chiar daca nu este asa draguta. ;)

B-69-TAU 24-08-05 09:37

ai un pret pt mine, ca sa stiu ce am de strans?
chiar ma intereseaza ca am incepus sa am probleme si curentul de pe masina cu cele 2 statii!!ms

ReLLaXX 24-08-05 09:38

Uitasem sa ma loghez. Ti-am scris mai sus esentialul. :wink:

ReLLaXX 24-08-05 09:39

Pune prima data o baterie suplimentara daca ai doua amplificatoare. Si lasa la urma condensatorul, care o sa te coste de pe la 3 mil in sus. Maxima e greu de precizat. Nu stiu cat te poti intinde. :)

B-69-TAU 24-08-05 09:40

am o baterie suplimentara pregatita si cu cablu special cumparat de 8mm dar toata lumea ma sfatuie sa nu o leg la masina ca nu mai face fata aleternatorul si o sa se descarce bateriile amundoua!
adica sa renunt la idee!!!

All times are GMT +2. The time now is 11:06.

- Copyright 2026 4Tuning