Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale.html)
-   -   Audio pentru un Renault Megane II ???? (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/7215-audio-renault-megane.html)

saxo 11-08-05 21:55

Distractie placuta,sa ai vreme buna si ne vedem dupa.

sfigmo 12-08-05 07:05

si inca ceva...trebuie avut grija la trecerea cablurilor in usi (in cazul in care se pun difuzoare mai puternice)!!!...MeganeII are 13 cm fata-spate...sfatul meu e sa mergi pe difuzoare bune fara amplificator pe ele si un subwoofer mic in portbagaj...nu te arunca sa bagi difuzoare cu sensibilitate mare caci dup'aia incepe distractia...bafta

Spyder 12-08-05 08:49

Merci frumos sfigmo, asa e toate sunt de 13 cm, am demontat ieri, am fost cam speriat ca toate lumea zicea ca e dificil, sa am mare grija la macarua de la geam. Am rezolvat problema in 2 min. Cred ca am uitat sa mentionez ca am geamuri electrice (fata/spate) si se da super usor grila acea mare in spatele caruia este difuzorul (asta pentru usiile din fata) inca nu am ajuns la usiile din spate, acolo am vazut ca intradevar trebuie sa dau jos fata de usa cu totul acolo am sa fiu foarte atent sa nu cumva sa rup ceva. Oricum boxele pe care le am pe fata arata bine (ma refer ca mi se pare ca au membrana din cauciuc) dar eu le voi schimba pe toate :)
Pentru tweeter nimic mai simplu, capacele acelea care sunt peste ele sa dau jos super usor, nu am incercat sa scot efectiv tweeterul din locasul lui, dar am vazut ca nu are nici un surub sa ceva, asa ca banuiesc ca sunt puse acolo pur si simplu (sau probabil au un fel de silicon care le tine pe loc). Pana acum sunt foarte multumit ca sunt usor de schimbate.

Dar acum, marea mea problema, dak schimb toate 6 boxele (ma-am hotarat, INFINTY Kappa series 50.05 cs 130mm si 25mm tweeter asta pt fata/spate, setul vine cu tot cu tweetere, deci o sa imi bag si tweeter pe usile din spate), DAR oare voi sesiza vreo diferenta senzationala, adik se va auzii mai bine, sau sa dau cu o statie in ele (nu vreau sa imi rup masina in doua, vreau doar sa se auda mai clar si cu un bass cat de cat deorece acum nu prea exista bass in masina).

Inca odata vreau sa multumesc pe toata lumea sunteti super, si am de cand sa fiu si eu active pe forumurile 4tuning.ro.

Spyder 12-08-05 08:54

1 Attachment(s)
Am zis sa va arat ce vreau sa-mi bag in usi. Eu sper sa fie o alegere potrivita.

sfigmo 12-08-05 19:39

poate ca vor fi ok dar atentie la cablaje...daca bagi filtrul cel mare in usa nu vei putea duce filtrele inapoi in masina pt tweetere, sub bord ai loc sa le amplasezi dar trebuie sa desfaci tot...sa ai grija si la frigiderul pe care il ai in torpedou...sfatul meu e sa mergi totusi undeva unde sa se uite cineva care stie exact fiecare surub unde se pune inapoi...nu e greu dar trebuie sculele potrivite si un pic de profesionalism...pe bune...masinile sunt noi si e pacat sa apara zgarieturi si alte urme pe bord...bafta si keep us in touch...

KGB 19-09-06 10:16

Re: Audio pentru un Renault Megane II ????

ai mai avansat cu car-sound-ul ? daca da, mai posteaza k sunt interesat cum a iesit. :) toate bune!

Loop 19-09-06 18:42

Re: Audio pentru un Renault Megane II ????

avand in vedere ca threadu e vechi de un an ma indoiesc profund ca mai raspunde

All times are GMT +2. The time now is 05:31.

- Copyright 2026 4Tuning