![]() |
Re: VW Passat
Super Frumoasa masina ;) Nota 10 !..
|
super bestiala a iesit masina lu dan!!!! bv lu dan k a bagat bani in ea si bv lu alin k a facut-o sa arate bestial.... io is uhn client de al lui dan si nu sunt multunit de serviciile prestate ci fff multumit... si pe langa mai adaugi k nici nu e scump...!!!! Bafta DANE!!!!!
|
Quote:
|
Re: WV Passat
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cam asa arata inainte de a fii facuta
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Asadar un singur lucru am de reprosat la masina....eleronul..stiu ca e ceva in avampremiera in PN si ca e foarte interesant cu acele neoane si e facut din pexiglas...dar sunt de parere ca nu se potriveste cu liniiile masinii deci pt. mine e urat(si cred ca mai sunt care simt la fel)..am auzit in stanga in dreapta ca masina e naspa ca spoileru fata nu face 2 bani si park e o prasitoare...dar mie unul imi place asa cum e...Felicitari Lui DAn Si Lui Alin Pentru Munca Si Timpul Depus
|
Quote:
|
Quote:
|
mi`o plakut faza cu prasitoarea...=))))
|
bai... am shi io o sugestie.... cand o sa va apucatzi shi voi de tuning... shi o sa vedetzi catzi bani se investesc shi de cata munca este nevoie.... shi cand auzi pe unu' care habar nu are despre ce e vb ca vorbeshte aiurea... nu shtiu cum ai reactziona.... so... think before u speak (gandeshte inainte sa vb pt cei care nu shtiu engleza :D )
|
Quote:
de ce vorbesti de parca ai face tuning ?? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning