Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   VW Passat - By Alin (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/72064-vw-passat-by-alin.html)

sony_cristi 26-09-07 17:08

Re: VW Passat

Super Frumoasa masina ;) Nota 10 !..

RapJustin 26-09-07 18:46

super bestiala a iesit masina lu dan!!!! bv lu dan k a bagat bani in ea si bv lu alin k a facut-o sa arate bestial.... io is uhn client de al lui dan si nu sunt multunit de serviciile prestate ci fff multumit... si pe langa mai adaugi k nici nu e scump...!!!! Bafta DANE!!!!!

sony_cristi 26-09-07 18:47

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1120066)
super bestiala a iesit masina lu dan!!!! bv lu dan k a bagat bani in ea si bv lu alin k a facut-o sa arate bestial.... io is uhn client de al lui dan si nu sunt multunit de serviciile prestate ci fff multumit... si pe langa mai adaugi k nici nu e scump...!!!! Bafta DANE!!!!!

asa e.. me2 :) felicitari

RapJustin 26-09-07 18:55

Re: WV Passat

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 1119077)
cred si eu...
mai ales noaptea (da unde se ascunde noaptea ca nu l-am vazut never:rolleyes2 ,asta nu inseamna ca scapa:lol: )

nu se ascunde frate... e un om ft deschis si intelegator... de dim pana saera isi face meseria cu drag si tragere de inima.... si merita asta!!! merita felicitarile noastre!!!!

buddy_lexx 26-09-07 22:36

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1120092)
nu se ascunde frate... e un om ft deschis si intelegator... de dim pana saera isi face meseria cu drag si tragere de inima.... si merita asta!!! merita felicitarile noastre!!!!

te`a platit sa`i faci reclama??sau primesti vreo reducere?:))) glumeam... ai perfecta dreptate!

RapJustin 27-09-07 07:03

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1120446)
te`a platit sa`i faci reclama??sau primesti vreo reducere?:))) glumeam... ai perfecta dreptate!

nu nu m-a platit sa ii fac reclama... ii fac pt k merita:D ;)

ByAlin 27-09-07 23:12

1 Attachment(s)
cam asa arata inainte de a fii facuta

RapJustin 28-09-07 06:19

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1122273)

am si io 2 poze de prin vara.... mai de la inceputuri...

sony_cristi 28-09-07 13:22

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1122273)

Bravo Alin a iesit super tare masina ! tine`o tot asa ;)

Nartik 01-10-07 17:29

Asadar un singur lucru am de reprosat la masina....eleronul..stiu ca e ceva in avampremiera in PN si ca e foarte interesant cu acele neoane si e facut din pexiglas...dar sunt de parere ca nu se potriveste cu liniiile masinii deci pt. mine e urat(si cred ca mai sunt care simt la fel)..am auzit in stanga in dreapta ca masina e naspa ca spoileru fata nu face 2 bani si park e o prasitoare...dar mie unul imi place asa cum e...Felicitari Lui DAn Si Lui Alin Pentru Munca Si Timpul Depus

RapJustin 01-10-07 20:03

Quote:

Originally Posted by Nartik (Post 1127792)
Asadar un singur lucru am de reprosat la masina....eleronul..stiu ca e ceva in avampremiera in PN si ca e foarte interesant cu acele neoane si e facut din pexiglas...dar sunt de parere ca nu se potriveste cu liniiile masinii deci pt. mine e urat(si cred ca mai sunt care simt la fel)..am auzit in stanga in dreapta ca masina e naspa ca spoileru fata nu face 2 bani si park e o prasitoare...dar mie unul imi place asa cum e...Felicitari Lui DAn Si Lui Alin Pentru Munca Si Timpul Depus

acum sa o luam asa la general.... dak tie ca proprietar iti palce cum a iesit nu cred k mai intorci urechea la ce zic unii altii... care nu stiu decat sa vorbeasca.... si asta o fac si fara cap.... mie chiar imi place si eleronul....!!! bafta baieti!!

sony_cristi 01-10-07 20:05

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1128064)
acum sa o luam asa la general.... dak tie ca proprietar iti palce cum a iesit nu cred k mai intorci urechea la ce zic unii altii... care nu stiu decat sa vorbeasca.... si asta o fac si fara cap.... mie chiar imi place si eleronul....!!! bafta baieti!!

asa e cum zici tu.. ai foarte mare dreptate mie mi se pare foarte reusita masina !

buddy_lexx 01-10-07 23:01

mi`o plakut faza cu prasitoarea...=))))

JubliX 02-10-07 16:32

bai... am shi io o sugestie.... cand o sa va apucatzi shi voi de tuning... shi o sa vedetzi catzi bani se investesc shi de cata munca este nevoie.... shi cand auzi pe unu' care habar nu are despre ce e vb ca vorbeshte aiurea... nu shtiu cum ai reactziona.... so... think before u speak (gandeshte inainte sa vb pt cei care nu shtiu engleza :D )

Khristy 02-10-07 17:55

Quote:

Originally Posted by JubliX (Post 1129459)
bai... am shi io o sugestie.... cand o sa va apucatzi shi voi de tuning... shi o sa vedetzi catzi bani se investesc shi de cata munca este nevoie.... shi cand auzi pe unu' care habar nu are despre ce e vb ca vorbeshte aiurea... nu shtiu cum ai reactziona.... so... think before u speak (gandeshte inainte sa vb pt cei care nu shtiu engleza :D )

de ce vorbesti de parca ai face tuning ??

All times are GMT +2. The time now is 18:19.

- Copyright 2026 4Tuning