![]() |
Re: Masina mea Opel Vectra Turbo
va multumesc.aveti dreptate tre sa invat sa o stapanesc si sa am grija de ea ca masini de astea nu se gasesc pe toate gardurile si nici nu-s ieftine.referitor la pretul de achizitie daca alexcox nu are nimic impotriva o sa vi-l spun.pana una alta daca cunoaste cineva masina si are informatii despre istoria aceste masini l-as ruga sa le faca cunoscute
|
Vezi ca mai rea ca un MIG 21 Lancer.......glumesc...fii pe pace, masina e un adevarat mielusel dupa ce te obisnuiesti cu ea.
|
Sa o stapanesti sanatos, V.I.D. si felicitari si din partea mea, ca "frate" :).
|
sal. poti sa spui pretul ca nu am nimic impotriva. sper ca cel(sau cei) ce iti vor spune istoricul masinii sa spuna de unde a plecat masina cand am cumparat-o si cat s-a muncit la ea ca sa arate si sa mearga asa cum merge acum.in rest s-o stapanesti sanatos si asculta ce spun si ceilalti referitor la viteza. ai grija ca nu mergi cu 100cp si cred ca viata e mai importanta.
P.S.: nu uita ca te-am rugat sa ai mare grija de masina |
felicitari si mare grija cum mergi cand te dai la ea. am reusit sa troznesc una de 130cp eu :| (bine, eram mai mic , mai prost si mult mai neexperimentat).
si poate ii pui si tu poze ca sa ne mai clatim ochii |
Pretul de achizitie a fost 5300 euro.Revin cu detalii si poze.
|
Si cand ma gandesc ca eu am dat pe coaja mea 4500 si are NE:sad: Astept cu interes poze, domnul alexcox a fost cam zgarcit in privinta asta:-P
|
Lasa TzuTzu77 ca nici cu a ta nu te faci de rusine.Am vazut pozele....Vin in curand si pozele mele.
|
Quote:
Sper ca te-ai linistit. |
Domnule GTA cand am scris ce am scris , nu faceam referire la tine pt ca atunci stiu cand vb despre tine stiu despre cine vb si stii ca pentru tine am tot respectul. :D
|
9 Attachment(s)
nu pot sa cred:dupa ce m-am chinuit sa scriu am inchis din gresala pagina!ok-o luam de la capat:deci,azi au sosit actele prin posta de la Bucuresti si am tras o fuga la RAR-Cluj pt. identificare,trecere serie motor in carte(masina a suferit un transplant de motor,acelasi cod-c20let,efectuat de fostul proprietar) si trecere cauciucuri in talon(sunt mai mari).Rezultatul-respins pt. noxe(ma asteptam deoarece am fost prevenit de alexcox ca noxele sunt peste nivelul admis pt. euro2(iasa 0,81 in loc de 0,33%)iar pt. cauciucuri trebuia sa ma duc prima data la repr. Opel ca sa-si dea aia acordul.Am si gasit motivul pt. noxele mari-lipsa catalizator.Poimaine sunt programat pt. montare catalizator(cost-100euro),trag o fuga pan' la opel si pe urma atacam rar-ul.Intre timp pun niste poze facut de alexcox pt. mine in timpul tatonarii terenului pt. cumpararea "turbatei" iar pe urma revin cu ce dotari,probleme,performante are masina.Dupa ce rezolv cu actele ma apuc de remediat problemele care le are(are ceva probleme marunte) si pe urma ma apuc de imbunatatiri.
|
las-o tot asa...simpla. fara alte nebunii.
poate lasata mai jos, dar e superba cum asa. sa o stapanesti sanatos |
Ai bagat frica in mine cu noxele....nici eu nu am catalizator si odata si odata tre sa ajung la identificare :)
|
vi in bucuresti si-l faci , e vreo problema ? :))
|
La exterior asa simplu va ramane cu o exceptie:tre sa-i unflu putin aripile fata pt ca la denivelari serioase freaca si-i pacat de cauciucuri (sunt goodyer eagle f1 noi) asa ca de lasat mai jos deocamdata nu se pune problema,iar pt a arata bine tre sa-i unflu si aripile spate.Cam atat deocamdata cu exteriorul.Iar cu noxele ii problema doar cand este schimbat motorul si trebuie trecut in carte(cum este cazul meu) asa ca tre sa-i pun catalizatorul.Altfel la identificare doar ii verifica seriile si ii face poze.Cand am adus masina de la Bucuresti,la kilometrul 390 s-a rupt cablul de vitezometru iar din cauza asta tot decupla tractiunea 4x4,asa ca am lasat-o cu tractiune fata(am aceasta posibilitate deoarece alexcox i-a montat un buton cu care pot decupla/cupla 4x4 cand doresc).Am cumparat cablu(30 ron) si azi am avut timp si l-am montat-deci merge din nou vitezometrul,kilometrajul si 4x4 fara probleme.Mai trebuie sa-i rezolv caseta de directie ca are ceva zgomote si agataturi la viraj stanga(am primit o caseta second de la fostul proprietar-bonus+alte piese),luminile de mers cu spatele nu functioneza(problematic noaptea)+alte probleme marunte.Dupa ce-i fac actele o s-o duc la o verificare si mai vedem ce-i de facut.In primul rand siguranta/legalitate pe urma functionalitate/conservare,apoi confort/estetic si accesorii/tuning.Cam asta este ordinea mea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning