![]() |
Re: Alegere masina noua sau sh
Yap... masinutza pe steroizi :D Hot hatch.. fiesta ST, colt czt, Yaris TS si altele... noi cu nervi. Noi, cu putere destula, sub 16 mii nu prea o sa gasesti decat micutze... Bafta la cautari :)
|
Quote:
|
honda civic 5d 1.8 i vtec executive,in ro te ajunge cam 22,dar sunt importatori care aduc din ungaria la 19500,si-a luat si cineva de aici si e o masina incredibila...super comfortabila,motorul suna demential,in mod suprinzator spatiu destul in portbagaj...chiar nu prea ai ce sa reprosezi la masina asta..iar designul se stie,este breath taking,si iese in evidenta... 0-100 8.4 secunde...sau daca mergi pe type s am impresia ca "scoate"8s. succes;)
|
Quote:
|
Toata chestia era ca asteptam niste sfaturi de la eventuali posesori de asemenea masini.
In fine ... am pastrat masina de la semnatura si am mai achizitionat (in familie) o mazda cx7 2.3L turbo 260cp :D. Sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa intre in teste :)) |
huuu frumoooos. s-o stapaniti sanatosi toti din familie:D si usor cu poneii aia ca-s vro 2 herghelii pe-acolo:)) si-s si tineri si in puteri ai req:))
|
Quote:
|
Quote:
|
asa...mi`am facut damblaua :)))
ontopic acum: va jucatzi cu coltu` ... eu zic ca nu se compara cu un treiar coupe fie si el din 2003 ... ca sa nu zic ca poate sa prinda un 335 care rupe norma :) ... si nu se compara la nimic : design,stabilitate, ... dar nici la consum :)) ma rog ... eu as alege bmw`u ... in caz ca ai suport financiar pt benzina :) |
Normal ca astra gtc nu se compara cu seria 3 :)) ... nou. La design e mult mai frumos seria 3, dar nu ma incadram deloc in buget. Poate mai incolo ...
ps: oricum am scris mai sus ce masina am luat. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning