![]() |
Re: si masini
Merēi!
E aproape un an de cānd a fost īmgropat threadul. Poate mă mobilizez să-l țin īn viață și cu lucrări. |
exact un an si doua zile de cand a reinviat topicul....ti-am zis eu sa mai dai si pe la noi:D...
|
O să sărbătoresc la noapte cu un TT, tot pentru o caricatură :)
|
Oho..pai il asteptam cu nerabdare:D...
|
1 Attachment(s)
asta-i:
|
:)))cat timp ai luat la tt?....de curiozitate:D...
|
cred ca v'o juma de ora. e de umplutura pentru caricatura.
|
ovidiums faci niste desene excelente te rog imi faci si mie un mustang sau ferari 599
|
sincer nu prea am timp...daca o sa se intample vrodata sa am sau daca voi fi nevoit sa desenez una din cele doua masini o sa postez aici.
|
Quote:
Nu poti sa incerci sa ti le faci singur?cum crezi ca o sa inveti sa faci mai bine?! Ovidiu desenele sunt superbe!audiul,nu pre mi-am dat seama ca e caricatura..:D superb! |
merci,
audiul e parte dintr-o caricatura; el e doar mai spre stilul"comics", caricatura propriu-zisa e a personajului care il conduce. |
Si nu poti sa ne arati si restul desenului?:oops:
|
nu stiu ce sa zic... nu prea am cum; ar trebui sa cer consimtzamantul beneficiarului si e vorba de o persoana pe care nu o cunosc decat din pozele trimise pentru caricatura.
|
2 Attachment(s)
postez si aici propunerea facuta pentru userii posesori de bmw e30:
|
Re: Desenele mele - ovidiums
foarte tare propunerea...dar nu era mai bine daca pastrai stilul clasic?...cele doua bmwuri care se dadeau?:>
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning