![]() |
Re: AG 86 RMC_marian
sau la timisoara se gasesc , dar in fine ca suntem ca off, oricum acum sa revenim la masina omului , e destul de ingrijita , dar nu prea imi plac prelungirile alea si dunga aia nichelata care vine la spoilare, in rest numai bine...da si mai bine arata cu jantele canada fara capace, curata-le bine si dale o vopsea faina care sa se potriveasca cu , culoarea masinii si o sa fie bine ..sal
|
Quote:
numai bine |
jantele alea vechi ,doua praguri si nichelul jos
|
3 Attachment(s)
am revenit cu poze cu interiorul masini
|
e ingrijita masinuta ta...ai grija de ea ca pana acum
|
1 Attachment(s)
cei care doriti lampi cum sunt pe RMC gasiti aici:
http://www.kriminal.byethost4.com/ |
2 Attachment(s)
un mic accident
si urmeaza poze cu ea reparata, dar o dezamagire, nu a iesit culoare la fel ca nu au avut picment sa imi faca si am dat cu un spray |
e bine ca a fost doar un mic incident
|
3 Attachment(s)
poze mai noi putin
|
le am de la latcineva...
|
2 Attachment(s)
dupa micul incident ...culoarea nu a mai dato la fel...dar sper k pe vara sa o retusez cu aceeas culoare...
|
Punei si u dinou eleronuld ela luneta arata mai sportiva mult mai frumoasa
|
bv mariane cea mai frumoasa dacie cea mai ingrijita nu cea mai buna la motor dar are mecanica de lasa de invidiat toate loganuri shi altele foarte frumoasa stabilitate in curbe nota 10 la cea mai functionabila dacie bv
eu zik sa o lasi asha e prea buna nu mai schimba nimik nu te mai lua dupa totzi foarte reusita fai shi motoru shi nu cred k se va kompara loganul ku ea "" ma refer la raportul pret calitate "" |
4 Attachment(s)
Poze Noi Acum Din Iunie 2008..am Pus Jentile Pe Spate Si Sar Putea Sa Pun Si Pe Fata...ce Spuneti???
|
si o viitoare masina...pe k mi-o doresc....
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning