![]() |
Incearca sa faci si tu o masina clasica-clasica,nu o masina clasica-kitch.
Ar iesi ceva frumos daca ai incerca ceva tip muscle sau ceva de genul asta :P . Good luck! |
8 Attachment(s)
va pun eu niste poze ca vad ca el ii ocupat.
oricum XDRIVER are si OPEL ASCONA cu kit MATTIG daca cautati mai bine sub topicul \"masina mea\" o s-o gasiti, si asta-i drept dovada ca omul are gusturi bune. poze cu stopurile si jantele. |
Aoleu, stopurile alea de la Yusufachi stateau mai bine la taraba! Somebody stop him!
|
nu aveai alte stopuri sau pe astea le-ai vrut tu? nu aratau mai bine alea veki? esti sigur ca nu le-ai skimbat doar de dragul modificarii? pardon tuningului?
|
hello
Stopurile vor fi negre, la fel si masina.
Acum lucrez la tablarie, iar saptamana viitoare sper sa termin si sa ii montez motorul :D Motorul este vopsit in mai multe culori, capacele de la culbutori si inca cateva piese le-am cromat. Motorul este un V6, putin modoficat :twisted: , cutie de viteze in 5 trepte, grup conic schimbat cu unul cu raport 4:3, ambreiaj sport, evacuare pe exterior, de-alungul pragurilor din inox, inclusiv galeriile de evacuare tot din inox. Jantele nu sunt pe 15\" cum zicea Piry, ci pe 16\", anvelope 205/55/16 pe fata si 225/50/16 spate. In interior scaune Recaro, volan Momo Milenium Sport, plansa bord din Inox. In curind o sa mai pun niste poze. :wink: |
mai spune-ne ceva despre motor si despre ce vrei sa-i faci.
ai gasit unde sa faci cromari? |
bau
Este un tip aici in cj care cromeaza una-alta si la preturi rezonabile. Pacat insa ca nu poate croma decat piese din otel, nu si din Aluminiu sau fonta :(
In legatura cu motorul.....sunt in cautarea unui compresor mecanic :twisted: pt ca nu ma satisface indeajuns carburatorul. |
2 Attachment(s)
in loc de cromare,pasla!
|
bau
Lustruitul al pasla merge pt piesele dinainte cromate sau din aluminiu, dar nu si la cele din metal.
Poti sa le lustruiesti si acele, dar tot o sa inceapa in scurt timp sa rugineasca, asa ca....tot cromatul e mai sanatos. |
Re: bau
Quote:
|
Re: El torro
Am facut multe la ford de cand nu am mai intrat pe forum.
I-am montat jantele, am latit aripile, am intarit suspensia spate, acum urmeaza fata.... Urmeaza sa imi iau concediu de lucru:) si sper sa termin ce mai am de facut la el si sa il dau la vopsit. Poze cu masine puteti vedea pe topicul: CLUJ STREET RACING |
mai frate, schimba-i stopurile, ca alea-s stopuri de semiremorci pt tiruri si nu dau bine, pe cuvant
|
arata beton stopurile,stiu exact ce fel de masina vrea el sa arate :)
|
mai frate te pomenesti ca a face din ea ceva KOGEL sau METACO. oricum asta e parerea mea, ca nu dau bine. zi tu cum o sa arate, daca stii?
|
Acum nu arata prea bine, dar dupa ce se va face finisajul la ele o sa arate total diferit. Ma gandesc si la varianta la care sa le fac rosii complet.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning