Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Taunus 2.9 V6 Cosworth - El torro (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/7155-ford-taunus-2-9-v6-cosworth-torro.html)

SHOGUN-A8 01-09-05 22:22

Incearca sa faci si tu o masina clasica-clasica,nu o masina clasica-kitch.
Ar iesi ceva frumos daca ai incerca ceva tip muscle sau ceva de genul asta :P .
Good luck!

Piry 02-09-05 10:16

8 Attachment(s)
va pun eu niste poze ca vad ca el ii ocupat.

oricum XDRIVER are si OPEL ASCONA cu kit MATTIG daca cautati mai bine sub topicul \"masina mea\" o s-o gasiti, si asta-i drept dovada ca omul are gusturi bune.

poze cu stopurile si jantele.

john17 02-09-05 12:53

Aoleu, stopurile alea de la Yusufachi stateau mai bine la taraba! Somebody stop him!

cosmineloo 03-09-05 09:47

nu aveai alte stopuri sau pe astea le-ai vrut tu? nu aratau mai bine alea veki? esti sigur ca nu le-ai skimbat doar de dragul modificarii? pardon tuningului?

Xdriver 17-09-05 22:52

hello

Stopurile vor fi negre, la fel si masina.
Acum lucrez la tablarie, iar saptamana viitoare sper sa termin si sa ii montez motorul :D
Motorul este vopsit in mai multe culori, capacele de la culbutori si inca cateva piese le-am cromat.
Motorul este un V6, putin modoficat :twisted: , cutie de viteze in 5 trepte, grup conic schimbat cu unul cu raport 4:3, ambreiaj sport, evacuare pe exterior, de-alungul pragurilor din inox, inclusiv galeriile de evacuare tot din inox.
Jantele nu sunt pe 15\" cum zicea Piry, ci pe 16\", anvelope 205/55/16 pe fata si 225/50/16 spate.
In interior scaune Recaro, volan Momo Milenium Sport, plansa bord din Inox.
In curind o sa mai pun niste poze. :wink:

codrin44 18-09-05 00:28

mai spune-ne ceva despre motor si despre ce vrei sa-i faci.
ai gasit unde sa faci cromari?

Xdriver 24-09-05 21:10

bau

Este un tip aici in cj care cromeaza una-alta si la preturi rezonabile. Pacat insa ca nu poate croma decat piese din otel, nu si din Aluminiu sau fonta :(
In legatura cu motorul.....sunt in cautarea unui compresor mecanic :twisted: pt ca nu ma satisface indeajuns carburatorul.

codrin44 24-09-05 22:47

2 Attachment(s)
in loc de cromare,pasla!

Xdriver 01-10-05 23:09

bau

Lustruitul al pasla merge pt piesele dinainte cromate sau din aluminiu, dar nu si la cele din metal.
Poti sa le lustruiesti si acele, dar tot o sa inceapa in scurt timp sa rugineasca, asa ca....tot cromatul e mai sanatos.

cosmineloo 23-04-06 09:53

Re: bau

Quote:

Originally Posted by Xdriver
Lustruitul al pasla merge pt piesele dinainte cromate sau din aluminiu, dar nu si la cele din metal.
Poti sa le lustruiesti si acele, dar tot o sa inceapa in scurt timp sa rugineasca, asa ca....tot cromatul e mai sanatos.

pai si le-ai cromat sau ai murit?

Xdriver 03-08-06 10:34

Re: El torro

Am facut multe la ford de cand nu am mai intrat pe forum.
I-am montat jantele, am latit aripile, am intarit suspensia spate, acum urmeaza fata....
Urmeaza sa imi iau concediu de lucru:) si sper sa termin ce mai am de facut la el si sa il dau la vopsit.
Poze cu masine puteti vedea pe topicul: CLUJ STREET RACING

jenovedon 03-08-06 20:03

mai frate, schimba-i stopurile, ca alea-s stopuri de semiremorci pt tiruri si nu dau bine, pe cuvant

Sir_KnupSKull 07-08-06 04:32

arata beton stopurile,stiu exact ce fel de masina vrea el sa arate :)

jenovedon 07-08-06 12:28

mai frate te pomenesti ca a face din ea ceva KOGEL sau METACO. oricum asta e parerea mea, ca nu dau bine. zi tu cum o sa arate, daca stii?

Xdriver 08-08-06 10:43

Acum nu arata prea bine, dar dupa ce se va face finisajul la ele o sa arate total diferit. Ma gandesc si la varianta la care sa le fac rosii complet.

All times are GMT +2. The time now is 04:14.

- Copyright 2026 4Tuning