![]() |
ce gauri? alea 3 chestii dubioase? mie mi se pare ca sunt lipite.
|
Eu am zis...ca e cat de cat ok masina...pana nu o vad cu ochii mei..nu mai zic...
Am zis Tuning tipic romanesc....nu e de rau dar nici de bine.... :? |
Laguna modificata de noi... https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=224 ;)
:peace: |
tembel imi place mai mult masina omului decat ce-ati facut voi no-offence .. da spoileru ala alb .. nush ce sa spun .. arata d-aiurea rau
|
nu-mi place laguna in mod deosebit mai ales ca nu am avut decat experiente proaste cu masina asta.
tembel: cool... arata foarte bine ce ati facut. holysoul: cred ca nu ai vazut toate pozele... in josul paginii e si spoilerul dupa vopsire. |
Ati cam omorat laguna aia,mai ales cu primul eleron :? .
Parca ar trebui si niste jante mai mari. |
1 Attachment(s)
sal,uitati niste poze de calitate mai buna deca primele :lol:
|
1 Attachment(s)
sper sa va placa ce am realizat eu
|
laguna
Mai ai muuuuult de lucru la ea...oricum inceputul e bun....bafta in continuare
|
Re:
Quote:
atunci DA , atunci se preteaza ;) daca nu ... dai cu .. abort mission .. ;) |
bai da aveti o fixatie voi astia care puneti ditamai vinilu pe o masina stock...mai scrie pe ea si extreme design! unde? ca nu se vede!!!! misto jantele, dar nu gaseai si tu un prag, un spoiler macar? uita-te la alte masini modificate intr-adevar, pe unele nu scrie nimic...iar pe altele arata bine un vinil ceva...asa daca e sa socotim, arata bine si masinile de distributie pe care scrie maaaare si frumos jidvei, bona, nescafe...
uita-te la masina lu zander, uita-te la alte masini modificate de pe forum....masini mai vechi...cu un spoiler, niste praguri...fa-ti si tu asa ceva sa vezi ce efect o sa aiba..cum adica laguna nu se preteaza la tuning? lipsa de imaginatie daca sustii asa ceva |
Re:
Quote:
|
Oribila Laguna asta! pacat de ea :?
Quote:
|
Re: E.X.T
da nu e ceva de capul ei dar treaba buna fac beieti de pe tuning virtual.
bagate |
Re: E.X.T
2 Attachment(s)
ce mor eu pe astea care se apuca si comenteaza k domne ai cam omorat laguna asta si tot asa....va intre eu acum fratiilor voi ati avea curaj sa apucati sa va tunati masina singuri?nu este raspunsul va zic eu pt k va e frica.asa k va rog tineti comentariile astea de 2 bani pt alti si incercati sa respectati munca omului buna sau rea macar incearca nu k ALTII.
|
All times are GMT +2. The time now is 20:33. |
- Copyright 2025 4Tuning