![]() |
Re: BMW planuieste un supercar V10 twin turbo?
Frumos rau dar nu e decit butu`.restu`?
|
2012????. .............. cam tarziu... foarte tarziu
|
Misto designu botului zici ca e incruntata agresiv rau msito ce sa mai
|
20 Attachment(s)
Pozele exista de mult pe internet, chiar de anul trecut, pana acuma cunosteam masina sub numele de BMW Concept CS.
|
Foarte frumos .. si interior si exterior... BMW
|
spatele e chiar fain, dar fatza....zici ca e elmo(ala din pisoiul eak):P
|
exact, pozele sunt cu CS Concept care va fi viitorul rival al lui Merc CLS, cat despre viteza, pt cei care nu stiu McLaren F1 este propulsat de un V12 care produce 625 de cai provenit de la BMW care au fost singurii la momentul respectiv care au putut face fata cererii celor de la McLaren, daca McLaren atinge 387 km/h de ce nu ar fi posibil ca un viitor M1 sa aitnga 400 km/h daca aerodinamica este buna? nu este nevoie neaparat de 1001 cai ca si in cazul lui Veyron pt a se atinge aceasta viteza
|
WoW WTF ! :O Mama da ce nervos e ! Super tare .....Numa ca "625 CP si 400 km/h nu se prea "impaca" " cei care au construit Veyronul ziceau ca cei 320-340 de km/h sunt usor de atins ......ceilaltzi pana la 407 cat a atins acesta sunt mai greau .....cum zicea in documentarul acela "cu cat vrei sa mergi mai rpd cu atat fortza de frecare e mai mare si esti tzinut inapoi" deaceea a fost nevoie de herghelia de 1000de CP pe Veyron, asa ca de la 625 pana la 1000 mai e ceva ......Oricum sunt curios ce o sa iasa .....Cert e ca va fi un BMW frumos :-P
|
Quote:
|
da dar de la 387 pana la 407 nu mai e chiar asa mult :P, si asta cu doar 625 cp nu cu 1000, oricum pana o sa apara daca o sa apara nu putem decat sa asteptam si sa ne certam intre noi :))))
|
la un moment dat se vorbea k acesta ar fii noul inlocuitor al seriei 6 din anii 80,de acolo si denumirea de "CS" si sincer sa fiu nu arata deloc a 7-ar,ba din contra este mai apropiat de 6-arul nou,in principiu nu cred k bavarezii o sa transforme seria 7 dintr-o limuzina veritabila intr-o masina supersport......ar fii lipsa de profesionalism din partea lor..parerea mea!Oricum nu putem decat sa asteptam sa vedem ce o sa iasa.Pana atunci....r3spect 2 all.
|
bmw-ul din toate timpurile a fost in stare de mai mult cand era vb de viteza, ma refer la m-uri ... eu zic ca se poate ajunge acolo ... vezi m6-ele cu mici modificari prinde aproape 350 si daca ar avea gradatia pe bord ar ajunge undeva la 360 si ceva pe bord intr-adevar apar mai multi factori cand este vb de 400 , dar daca este cineva sa o faca cu mai putina putere bmw-ul este acela nu degeaba sunt tatici cand vine vb de cutii de viteza pentru modelele mai puternice si alt factor important ar fi greutatea care garantat o sa fie mai mica decat ceea a buggatiului acm ramane doar sa asteptam si sa vedem ce or sa scoata :)
|
simpaticut, imi place ideea lor de a nu pune nici un maner pe portiere, in rest nui cine stie ce.
|
e si aici jucaria :
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...51#post1433651 |
misto bmw-u mie chiar imi place bravo lor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning