![]() |
Re: Consiliere achizitie Ford Focus
Eu inainte sa cumpar focus, am facut drive test cu ambele. Nu e mare diferenta intre ele, greu sa le departajezi din punctul asta de vedere. La limita nu stiu cum e golful, dar asta se tine foarte bine si in curbe si la viteze mari. Am fost surprins
|
Re: Consiliere achizitie Ford Focus
Cam aveai dreptate :) din graba s-a creat o confuzie din partea mea si am scris ceva eronat, "treaba" cu noul Focus sta asa:
Din punctul de vedere al dimensiunilor, Focus a scăzut. Cu cinci milimetri īn lungime şi un milimetru īn lăţime. Totuşi, pentru a nu modifica platforma tehnică, ampatamentul a rămas acelaşi. Īn ton cu trendul pieţei, portbagajul a crescut, fiind acum de 396 de litri, cu 11 litri mai īncăpător decīt al generaţiei precedente. Prima impresie oferită de noul Focus comparativ cu modelul precedent este confortul. Faceliftul oferă o mai bună amortizare a denivelărilor, fără a afecta īn vreun fel ţinuta de drum exemplară, pe care o avea şi modelul lansat īn 2004. Stiam eu ceva de crescut .... insa era vorba de portbagaj, dupa cum se poate vedea dimensiunile au fost modificate foarte putin, insa impreuna cu noua plansa de bord si restul de modificari interioare masina pare mai "spatioasa" (inca un element ce induce in eroare e designul kinetic exterior care la prima vedere pare a face masina mai masiva decat modelul anterior), si pentru a raspunde la cealalta intrebare - DA, am vazut-o insa nu am avut ocazia sa o incerc (peste 1-2 saptamani voi avea aceasta ocazie). |
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning