Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desene - ad1 (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/7140-desene-ad1.html)

c i k y 08-08-05 10:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ad1\"
@maskt vrei flacari pe low?
si daca da in ce fel? incepand de la negru,rosu apoi galben,sau de la rosu spre galben,sau cum..

man io zic sa-l faci cum crezi tu ca e mai bine. :wink: multumesc mult si astept rezultatul :wink:

g_unit 08-08-05 12:08

ad..io ash spune sa nu pu...adik come'on e hot road! let it BLNG! :wink:

ad1 08-08-05 14:26

prea tarziu zici...deja i-am facut flacari

ad1 08-08-05 15:37

1 Attachment(s)
pt maskt...
sper sa-ti placa

c i k y 08-08-05 15:47

Re:

Quote:

pt maskt...
sper sa-ti placa

wooooooooooooooow :shock: :shock: good job man!!! :shock: e superba...a iesit minunat :wink: bravo si ms mult.arata super super bine

g_unit 08-08-05 19:06

da man...buna treba! felicitari! dar am shi io o intrebare...p kre o au mai multzi, d'acilea.... dc la toate mashinile tale apar detalii kre nu ar trebui....adik u redactezi exact poza..... :? shi asta ma faceam sa am dubii....oricum ies lucruri frumoase...tee ashtept shi la mine la topic sa postezi, sa te uitzi p nishte lucrari! sal man..bafta...shi app...io o sa fiu plekt o sap, vb cand ma intorc....mai propun ceva....dar knd ma intorc...un concurs u me shi killer.....;) ashtept rasp!:D

g_unit 08-08-05 19:14

fratzioare shi ink ceva...u cunva eshti graffer profesionist?????k graf-ul din spatele mashinii tzia ieshit identic, shi asta din prima... :?: o sa te rog shi io sami faci o mashina, dar no satzi pun poza!.....sau mai bine da, k sa am sursa....:)

soricelu 08-08-05 19:20

Re:

super super .. eshti maestru
Quote:

Originally Posted by \"soricelu\"
incearca asta ... :arrow:

faci plz shi pt mine peugeotu acela ? :roll:

ad1 08-08-05 19:26

haha..da,m-ai prins...mai pun monitoru sub foaie...deh..ce s-ai faci..
hai sa fim serioshi
1. folosesc foi canson,cu care pot sa lucrez cu tempera,fiind foaia destul de groasa si rezistenta si de aici reiese faptul ca nu se vede prin ea
2. nu-i genu meu sa procedez asa
3. viitoru meu e legat de arta,crezi ca-mi permit sa copiez?
4. nici nu arata la fel,masinile
5. chiar trebuia sa mi se conteste munca?
ps.@shoricelule sunt la matiz acum,dupa aceea

soricelu 08-08-05 20:01

Re:

Quote:

ps.@shoricelule sunt la matiz acum,dupa aceea

ms :d

steph 08-08-05 21:46

ad1 merci man ... mult de tot. tocmai ma pregateam sa pun poza da vad ca te-ai apucat deja. thxxxx

g_unit 08-08-05 23:27

k man..gata! shi io is la liceu d arte...:D ios la tonitza u????dak e asha man....FELICITARILE MELE....ai mana....poate facem un duo mai incolo...c parere ai????:D I'm a peace man! :P

ad1 09-08-05 18:03

1 Attachment(s)
funduletz de matiz pt steph
@g_unit da mah,suntem frati de banci in liceu

florian_op 09-08-05 18:10

1 Attachment(s)
wow :yikes: !!!! super tare man !!! :tenisclap sunt faine toate si as vre sa imi faci si mie re rog o Mazda RX 8 !!! plsss :rolleyes2

xxdadixx 09-08-05 18:17

Si mie o Toyota Civic :lol:

All times are GMT +2. The time now is 19:48.

- Copyright 2026 4Tuning