![]() |
performanta intradevar . masini ca asta vor duce masinile mai departe :)
|
Cred ca o sa-mi vand un rinichi si un plaman ca poate reusesc sa-mi iau si eu una sau mai imi trebuie atunci mai imprumut si de la soramea :lol: :wink:
|
Re:
Quote:
|
f
super rapida>naspa(din fatza)> puternica> usoara masina.. dar am o intrebare.. ce sunt chestile alea ca un fel de carlige(zale) ce o fi, pe care le are in fatza si in spate sib spoilere..
|
vrem pretz :)
de ce? pentru dupa cum am mai spus, un viper e 80.000$. tuning de 1000 de caluti se face cu inca 40.000$. si e omologata, ai voie cu ea pe strada :D si sfertul de mila il scotea in 9 secunde si nitzel, (sarea mult de 100mph) |
In fine, eu va zisesem unde gasiti ditamai pomelnicu despre preturi.
Dar se pare ca un admin destept nu \"inghite\" linkuri externe romanesti in forumul asta, dpret pentru care mi-a sters mesajul. Asa ca poti sa vrei preturi mult si bine, atat vreme cat adminii nu accepta decat linkuri catre pagini in engleza... mai sapa, si o sa gasesti. Apropos, nici macar tu nu crezi ca un Viper are vreo sansa sa se puna cu Ultima.. poate doar la liniutza :) |
normal ca numai liniuta. pe circuit si-o ia rau de tot, cele 6-700 de kile in plus il omoara. (un caterham dopat, cineva? :D ) insa uiti ceva esential. viperul il poti conduce si pe strada. omologat.
|
mai nene, si Ultima e omologata pentru uz stradal.. auzi, de fapt, ca asa nu mai poate zice nimeni ca har-mar, bag linkru si alte alea... iti spun altfel :
site-ul de pe care citeaza Blowwind articolul de la sfarsitul topicului cu Golf ul R32 (https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=9960) are si un ditamai articolul care zice tot depre Ultima :D there! |
Re: f
Quote:
|
poze noi :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning