Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Filtru aer cielo (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/71219-filtru-aer-cielo.html)

mad max 19-03-08 16:36

Re: Filtru aer cielo

Filtru conic nu bun. Filtru panel in carcasa bun. ;)

Geo_ZGA 19-03-08 17:09

:lol::lol: me Tarzan... you jane :lol:
hai maxule, ca e bun si ala conic... daca e bine pus, nu cred ca se compara. intr-adevar, cu ala in carcasa nu te mai complici... dar ai si tubulatura aia imbarligata.

W R S 20-03-08 07:52

De ce esti asa secretuos ? De ce nu spui unde se pune filtru' conic cu tubulatura ? Unde il duci ?

yulyan_by_1.5 16-04-08 16:27

eu am cumparat de la un prieten un filtru de aer pt cielo la 250 lei dar problema e ca scoate un sunet foarte mare pt motorul de 1.5 pe care il am pe Cielo

B-64-KTL 16-04-08 16:42

Ce marca este filtrul?

Snapy_xxl 16-04-08 16:44

Quote:

Originally Posted by yulyan_by_1.5 (Post 1487923)
eu am cumparat de la un prieten un filtru de aer pt cielo la 250 lei dar problema e ca scoate un sunet foarte mare pt motorul de 1.5 pe care il am pe Cielo

Ce marca e de ai dat 250 lei? Asta e problema ta? Ca se aude prea tare?

Geo_ZGA 16-04-08 16:48

cred ca e marca NFS carbon... ;) :lol:

yulyan_by_1.5 16-04-08 18:33

K&N, asta e marca. frate dar stii care e faza ca io nu am un esapament mai sport. este esapamentul standard si stii prea bine ca cielo nu e o masina care face prea mult zomot. oricum el scoate un sunet destul de placut dar umpic cam tare. in rest e ok. cine imi recomanda ceva mai bun?

l@uryo_bo$$ 16-04-08 18:45

De unde iau si eu un filtru k&n sau unu bun la 250 ron asa? ca mie in craiova mi-au cerut pe filtru k&n 400 ron mie mi se pare mult...
De unde pot lua unu bun??? poate sa comand de pe vreun site dar cum ziceai mai ieftin nu cum cer astea....
Ms o zi buna....

yulyan_by_1.5 16-04-08 18:47

pai fratioru eu l-am luat de la o cunostiinta. un prieten care il luase pt masina lui si nu l-a mai pus pt ca a dat-o si si-a luat golf 5 si mi l-a dat mai ieftin. asa unul din magazin e mai scump.

l@uryo_bo$$ 16-04-08 18:50

Quote:

Originally Posted by yulyan_by_1.5 (Post 1488146)
pei fratioru io lam loat de la o kunostinta un prieten kre il loase pt masina lui si nu la mai pus pt k a dato sia loat golf 5 si mi la dat mai ieftin asa unul din magazin e mai skump

Ok ms mult......

yulyan_by_1.5 16-04-08 18:53

vazusem mai sus la un baiat care ii aparea la bord ca nu are senzorul de aer pus. nu stiu de ce dar mie cand l-am pus nu mi-a aparut nimic la bord si am izolat firul si l-am lasat asa.

Nota moderator: Inteleg ca esti incepator pe forum dar incearca sa scrii putin mai "citet" ca mi-a venit acru pana ti-am corectat toate posturile. Nu ar fi rau daca ai invata si putina gramatica. Toate cele bune!

Geo_ZGA 18-04-08 11:02

L@uryo, incearca si aici pe forum sa te interesezi... sunt multi care aduc si filtre K&N din afara. intreaba 5-8-10 oameni si vezi ce preturi primesti. orienteaza-te spre un conic universal, pt motoare mici, cu capacitate pana in 1.6-1.8... adica pt motorul nostru de 1.5. pe langa filtrul ala o sa-ti mai trebuiasca si kit-ul de curatare.
yulyan, fara senzorul de aer pus unde trebuie o sa-ti consume foarte mult masina. nu ti-a aparut nimic la bord fiindca probabil o fi ars becul :lol:

l@uryo_bo$$ 18-04-08 13:23

Ms geo esti cel mai detreaba dupa forumu asta ms mult de tot..

yulyan_by_1.5 18-04-08 14:54

Ms mult frate ,nu lam pus demult deaia nu am observat ms o sa pun acel senzor sau cum se cheama am citit mai sus si akuma styu unde trebuie sa-l pun ms:*:*:*

All times are GMT +2. The time now is 07:46.

- Copyright 2026 4Tuning