Originally Posted by dj_bengy1988
(Post 1427738)
tng , ai dreptate , masini frumoase , femei ...frumoase . muzica cat de cat , DAR mie unu mi-a placut mai mult anu trecut , anu asta iar a venit ala cu 200de milioane de masini albe , un rolls si alte alea. Mi s-a parut in prima parte a salonului 90 % fitze , in a 2-a parte impresii si figuri la tot pasu , rar oameni cu care putea sa vorbesti ceva , cel putin alea cu TTu roshu m-au enervat la culme , iar in a 3-a parte urma de fapt adevaratul salon acolo , ce sa zic mi-am petrecut tot timpu .
concluzia e ca io stiam ca tuningul e ceva iesit din comun , adica modificari pe masini de serie rezultatul fiind ceva placut , cu multi cai si dus la extrem dar fara sa iti dai seama . dar cand am ajuns dezamagire mare . a venit patrashcu cu masinile lui albe care inafara de Ursuletzu m3 , totul era cu jante de 20 cromate , masinile de la kiker , sony , log tuning si restu ce mai faceau atmosfera . Nu am vazut un tico sau o dacie modificata ( nu ca am io dacie ) . la fel de bine veneam si io cu touaregu lu tata de la electrica care are jante after market si eram si io un mic patrascu :)) ma durea pe mine la tipar de limuzina de 12 metri , murcielago si mertzane de tot felu iar ala cu corvette si cu shelby cobra trebea dus la retro mobil . poate gandesc gresit dar jumate din ce am zis aici e adevarat . Total dezamagit !!! am vazut si anu asta in parcare masini mai frumoase decat cele din salon , din nou !!! Ciao
|