![]() |
Re: Macheta in lucru-BigDaddy
Am si eu o intrebare. Desi e prea devreme sa ma gandesc la vopsit, ar trebui sa o vopsesc cum e scris in linku asta( https://forum.4tuning.ro/showpost.php...8&postcount=68 ) sau sa folosesc si grund inainte?
|
Mai indicat ar fi un sprtz-chit (asa se scrie cu TZ :) ) tot la spray! Dupa dai cu un smirghel de 1500-2000 si vopseaua! :)
|
apropo spritz-chit-ul nu este grund?
caT costa asa ceva?? |
Pe saptamna viitoare as vrea sa pun niste poze cu Skyline-ul! M-am apucat si de Murcielago-ul MotorMax la care i-am gasit atatea imperfectiuni de corectat ca m-am luat cu mainile de cap-la usi, oglinzi, parbriz etc.
De ultima oara cand am postat pe threadul asta am mai achizitionat o Suzuki Hayabusa la1/18, tot o Suzuki Hayabusa la 1/12, si la1/24 un Dodge VIper GT2 si un Ford Mustang Boss 302. Urmeaza saptamana asta, probabil, daca am timp sa dau o fuga la Carrefour sa-mi iau un CLK GTR!!! |
3 Attachment(s)
Frumos lucrat,bafta la body-kit!
Portocaliu cu negru ar merge cel mai bine,si jantele negre cu buza portocalie, perfect!Cat despre viniluri ,fa umbra de la samurai cu portocaliu sau alb pe capota.In dreapta sa fie umbra sabiei tot cu alb sau portocaliu ,si in stanga fa shuriken-uri cu potocalii pe capota si sa continue pe partea lalterala negre(eventual ca sa nu te complici si mai mult,fa shuriken cu 4 colturi:).Ii destul de complicat dar o sa iasa ceva ft misto.Daca vrei sa vorbim mai mult pe mess:aly_skyline.;)Succes! |
5 Attachment(s)
Mersi mult de sfaturi, as fi vrut sa aplic toate ideile astea, dar, o sa vezi in poze ca bodykit-ul nu-mi mai permite sa fac desene pe el!
Eu m-am gandit o combinatie alb-negru, negru sus, care o sa urmeze silueta masinii; o sa vezi ca am schimbat forma portabagajului prin astuparea imbinarilor de la stopuri la portbagaj! Pe plafon ma gandeam la steagul Japoniei, tip soarele-rasare! pe laterale trebuie sa ma limitez la usi, n-am cum altfel! Poate ceva stickere cu firme de tuning! AAAA! AM uitat! Am facut rost de niste jante gen BBS racing cu multe spite si cu niste cauciucuri groase de 1 deget-jumate! Intra si saptamana viitoare si uita-te la poze, te rog! Apoi da-mi iar niste sfaturi! Chiar nu stiu ce sa aleg referitor la culori! Ideea cu portocaliul e bestiala! Haideti ca pun azi pozele! In primul rand scuze ca sunt iar neclare! Da' iar am uitat sa o intreb pe maicamea unde-i zoom-u! In al doilea rand vreau sa precizez ca fanta de langa stop nu e finisata! are exces de poxilina pt. ca nu am apucat sa o finisez! Interirul il pregatesc pt. un rollcage! Am dat un edit si am atasat jantele de care vorbeam! Sunt pe Viper GTSR acum. |
daca n-ar sta pe un birou in fata compului as zice ca e o caroserie custom reala :O...pur si simplu genial..cand ii gata eu o iau la condus:>:))
Crezi ca iti face rau scrisul in limba romana?;) |
bravo.
foarte frumos inceput! |
Cum merge proiectu?Cu ce ne mai incanti?:D
|
Mersi de aprecieri!
Am retusat pragurile si fanta din spate! Designul va fi cursiv fara sa se vada santurile de la spiler pentru ca masina va arata ca si cum ar fi dintr-o bucata! M-am concentrat pe bord care are acum un tahometru cu martor luminos, are si sticker, G-meter, ceva aparat care nu stiu ce rol ar avea, dar arata bine si switch-uri. Mai are volan sport pe care m-as chinui sa pun niste butoane pt. activatul NOS-ului. La interior cum am mai spus va avea roll cage, numai un scaun, celalalt loc, ocupat de 2 tuburi de NX albe cu furtun, cu sticker, valva si ceas de presiune, un extinctor. I-am schimbat schimbatorul de viteze si frana de mana! Fara bancheta in spate, doar e race-car! In farul din dreapta dau o gaura pe unde ar intra aerul! Parbrizul e crapat! Il inlocuiesc cu o folie de plastic si pun niste ,, nituri'' pe margine ca la masinile de curse adevarate care au parbrizele alea usoare din plastic care nu se sparg, se crapa si in caz de accident un picior il face sa sara afara! eu zic ca m-am scos!:D La motor o sa ma gandesc cand termin totul! Poze voi atasa in weekend! |
a trecut weekendul si...nimic...
ai mai facut ceva din ce ai zis? |
O parte din ce am zis am facut. Ieri mi-am vopsit bordul, dar am gasit niste imperfectiuni pe care le voi repara. In schimb, design-ul pragurilor l-am schimbat de vreo 3 ori de la ultimele poze!
Nu stiu cand o sa atasez ceva poze. Nu m-am tinut de cuvant pentru ca am avut 2 saptamani incarcate...ziua mea, teza la Romana, engleza, informatica, matematica, teste la ultimele doua! |
suna bine pana acum...sunt curios sa vad si cum arata!
(apropos: la al meu aproape i-am terminat interiorul...e full imbracat in piele...nush ce body kit sa-i fac inca, pt ca optez pt clean look :lol: ) |
Quote:
Japonezele merg cel mai bine cu body kit-uri bombastice, eleroane imense, paint-uri liliachii (de exemplu, n-as pune pe un BMW sau un Mercedes asa ceva!!!)! Pe astea le poti tuna extrem si totusi daca ai gusturi, nu iasa un kitch! Eu te sfatuiesc sa nu o lasi asa! Oricum, interiorul imbracat in piele:shock: face toti banii!!! Si eu mi-am facut interiorul, dar am ales sa-l fac, ca la o masina de curse- metal si fibra de carbon! Acum ma chinui sa-i refac pragul stanga care s-a rupt! Il refac complet! La paint m-am hotarat-negru cu alb! Oricum, dupa ce il termin pe asta, imi cumpar altul pe care sa incerc alta varianta de body-kit! |
foarte misto machetele tale!:D
succes in continuare!:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:06. |
- Copyright 2026 4Tuning