Re: Astra Bertone Turbo
Quote:
Originally Posted by rauu
(Post 1457186)
amice ai uitat ca am venit tocmai din arad sa iti vad masina,la tel.te-am intrebat te ea ai zis ca-i impecabila cand dupa 600 km strabatuti ce sa vad,de fapt nu am avut ce sa vad,cat despre cont ai dreptate pt.tine l-am facut pt.ca nu ma interesat discutiile fara rost(eu imi caut masina)nu pierd timpul pe net AMICE probabil o sa pacalesti vre un pusti teribilist........... oricum spor la vanzare....(si numai pune lumea pe drumurii aiurea ca poate lumea se mai pricepe la masini)
|
jura-te tu ca ai fost la Bucuresti si ai vazut masina asta acolo, de ce? ca are numere de bucuresti? lol, amice, masina asta sta in Slatina, jud. Olt
dar daca vrei sa fii credibil, da niste detalii pe care doar vazand-o le-ai putea sti, cum de exemplu, spune-mi ce e in neregula cu spoilerul spate sau cu cel fata, praguri, faruri, stopuri, etc, sau zi-mi cum arata interiorul, volanul, schimbatorul, daca merge sau nu computerul de bord, etc, da niste detalii despre interior, ce cd-player am, ce statie si ce subwoofer, daca ai fi vazut-o, sigur ai fi remarcat, caci acesta nu apare in poze si doar fiind in ea, le-ai putea sti, iar apoi eu o sa pun poze cu lucrurile descrise de tine, sa vedem daca se potrivesc cu ce spui tu.
plus de asta si cel mai important, caci la lucrurile de mai sus o sa te dai lovit ca nu ai fost atent, spune cum arat eu si unde in Bucuresti ne-am "intalnit".
|