![]() |
A ta e 2.6 V6 a mea este 1.4 16v....intr-adevar comparam clase diferite :lol: :D Oricum a fost o placere sa ma dau cu Vectra ta.Faina masina....
|
Re:
Quote:
|
ma dau eu cu tine holysoul....eu am un tdi cu motor generatie mai veche...masina e din 2001 si are 110hp de fabrica
|
Ma Suflet Sfant, odinioara erai zmeu, si provocai in stanga si in dreapta, si acum o furi de la un 1,9 TDI??? :evil_laug .Nu tu erai viteazul ala???
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
eu cand eram zmeu provocam pe 1000 M si inca ma tine pe 1000 M chiar daca mi-am luat-o de la 1.9 tdi :D |
si pe 1000 de ma tzine...din pacate pt tine nu m-a facut nici o vectra v6 pana akum...nici chiar cand aveam DOAR chip!Daca te-a batut o octavia tdi de 90 de cai cu chip probabil cu mine crezi ca vei avea alta soarta?Ma rog nu-si vad rostul.
|
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=10091&start=
De unde a-ti scos vectra de 2,6?
|
Re: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=10091&st
Quote:
|
si skoda aia.... nu avea 90 de cai stock.. vb de skoda superb.
|
Oameni buni,sa va expun si punctul meu de vedere,cel al unui fost proprietar de 3 masini pe benzina,actual proprietar al unei masini pe motorina...ideea sta in felul urmator...pe mine nu ma incanta faptul ca am facut x,y,z, masini pe benzina cu motoare mai mari de 2000,ideea este ca o balena grasa,ca altfel nu o pot numi,cu dotari de top (aici sa ma laud si eu putin ca altfel nu se poate),care contribuie semnificativ la greutatea totala,cu jante de 17\",echipata cu mult blamatul motor PD de 1.9,asupra caruia Voinea si-a pus amprenta semnificativ (desi se putea si \"mai\" semnificativ,a se vedea versiunea race a lui ZgB),este in stare sa tina piept acelor masini pe benzina...chiar daca as fi iesit la o masina in urma lui Holysoul,tot as fi fost bucuros...iar daca eu,in cercul in care ma invart,am reusit sa pun pe ganduri soferii unor masini pe benzina ce au scris odata istorie,nu pot decat sa fiu iarasi bucuros...faptul ca pana acum,in scurta istorie de dupa flash,doua V6-uri (un 2.6 si un 2.8 ) au ramas in urma,nu ma da pe spate,ci vine sa completeze starea de bine pe care mi-o confera cei trei sute si ceva (80?? :roll: ) de Newtonxmetru....numai bine tuturor...
|
380 de newtonixmetru care arunca cd-u din player... zi tot :)
|
Re:
Quote:
pe bune avea 110 cai putere stock masina dar acum e o bestie in adevaratul sens al cuvantului. sa zicem ca .....are muuuuuuuuuuult peste 110 bhp care ii avea stock... si cand zic mult nu ma refer la 30-40 ... :) |
Re:
Quote:
1450 kg vs 1450 kg ia si citeste pe urma comenteaza daca vrei sa ma dau cu leonul tau ti-am zis pe 1000 M si n-ai decat sa ai si 200 cai pe el vedem pe 1000 ce face masinuta ta |
Re:
Quote:
intradevar masina e \"balena\" dar la greutate sunt egale . La dotari probabil is la fel dar ... comfort ... a mea e aproape de 0 pe cand a ta e clasa de lux . Acum depinde fiecare ce doreste .. intradevar vad ca ca skoda au facut o masina reusita :) iar tipu care ti-a facut flash .. se pricepe nu gluma :D oricum sper sa ne mai dam odata sa-mi iau revansa. (oricum is constient chiar daca te fac pe 400 M o sa fie la limita ... deci ai dreptate .. masina de lux care sta langa benzina V6 .. si a ta consuma jumate cat a mea .. si motorina ) P.S. nu m-ai pus pe ganduri inka is negru de suparare :D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning