Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Parola YM! sparta (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/70910-parola-ym-sparta.html)

pHlow 26-03-08 09:22

Re: Parola YM! sparta

Quote:

Originally Posted by junior07c (Post 1441703)
.se pot sparge f ushor cu niste scripturi dar dureaza putin..de recuperat nush dak il mai recuperezi dak nu iti sti datele personale :)

lumineaza-ne si pe noi cu ce scripturi...:rolleyes2

alexcump 26-03-08 14:51

chiar sunt curios si eu

junior07c 26-03-08 16:53

pai nush cum se numesc.incearca in php shi vezi ce poti face sau cauta pe google niste raspunsuri sau scripturi :))

pHlow 26-03-08 17:14

:)) ce usor e sa dai niste nume p`acolo... ce ne invata pe noi la facultate cand il avem pe junior aici :))

junior07c 26-03-08 17:44

dak am nicku junior nu inseamna k is shi mic :D

eu ti-am zis cu ce se poate sparge o parola da cum sa faci asta invatza singur :)

c i k y 27-03-08 23:04

Quote:

Originally Posted by Alex2Fast4U (Post 1423270)
poi aia`i problema si la mine.. ca ala care a schimbat parola.. a schimbat si datele.. :( deci.. sanse aproape de 1 la 1000000 sa recuperez parola asa... am incercat sa le trimit mail la help center cu fostele date.. cu fosta parola.. ca daca ei pot verifica chestiile astea.. o sa vada ca totusi alea au fost datele inainte... si poate poate ajung la o intelegere cu ei.. :D

daca mai stie cineva niste modalitati (mici hackeri din romania) plz let me know :)

ms...

Eu stiu ca nu ai cum sa schimbi datele...ma refer la data/ziua/anul nasterii si intrebarea secreta + raspunsul...

Apropo...eu cand mi-am facut id-ul am bagat la nimereala data nasterii si am pus la nimereala raspunsul la intrebarea secreta...stie careva unde pot sa le vad ? In caz ca voi avea probleme vreodata...

junior07c 28-03-08 06:29

intri la account info shi cauti akolo..

pHlow 28-03-08 11:25

Quote:

Originally Posted by junior07c (Post 1448422)
dak am nicku junior nu inseamna k is shi mic :D

eu ti-am zis cu ce se poate sparge o parola da cum sa faci asta invatza singur :)

n-a zis nimeni ca esti mic , doar ca nu ti-am scris tot numele... multumesc ca mi-ai zis ca se poate sparge ... n-as fi crezut ca e posibil... Daca tu spargi yahoo-ul si mai apuci sa ne scrii eu iti dau cheile de la masina..
iar faptul ca ai trimis lumea sa foloseasca niste scripturi de pe google... super profesionist.. Skiddy style :rolleyes2

junior07c 28-03-08 14:50

akuma faci misto d mn?nu am zis k o sa sparg yahoo shi nu am de gand, dar cine stie :)

pHlow 29-03-08 12:56

http://www.hackthissite.org/ daca tot le ai cu "scripturi" si tot asa.. unele sunt chestii relativ simple... pune niste printscreen-uri cu rezolvarile.. :P nu cum ai facut ci doar raspunsurile..

junior07c 29-03-08 15:26

mah u ai inteles gresit.eu ti-am scris o modalitate prin care poti sa spargi parola,nu am zis k am facut asa ceva :D

c i k y 30-03-08 16:00

Quote:

Originally Posted by junior07c (Post 1451699)
intri la account info shi cauti akolo..

unde mai exact ? :???:

junior07c 30-03-08 19:31

man nu mai stiu exact..de ce nu te uiti shi u umpic pe akolo :D

alexcump 30-03-08 21:11

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 1452227)
n-a zis nimeni ca esti mic , doar ca nu ti-am scris tot numele... multumesc ca mi-ai zis ca se poate sparge ... n-as fi crezut ca e posibil... Daca tu spargi yahoo-ul si mai apuci sa ne scrii eu iti dau cheile de la masina..
iar faptul ca ai trimis lumea sa foloseasca niste scripturi de pe google... super profesionist.. Skiddy style :rolleyes2

Daca til sparg cum stiu eu imi dai cheile de la masina?

pHlow 02-04-08 20:33

Quote:

Originally Posted by alexcump (Post 1456557)
Daca til sparg cum stiu eu imi dai cheile de la masina?

ce intelegi prin a-l sparge?

All times are GMT +2. The time now is 13:31.

- Copyright 2026 4Tuning