![]() |
Re: B 01 P Y F
salta si u masca aia mai sus ca este foarte mare distanta intre ea si capota.
|
cand o sa o duc la tinichigiu o sa ii zic sa se ocupe si de aia .. ms de sfat ;)
|
Vazut una bucata P Y F la toporasi cu parasolarul pus si botul spre bloc, revin cu poze cand fac rost de cablu de date :lol:
|
astept pozele :lol::lol:
|
ntz esti vecin cu mine si nu spui nimic :lol:
|
Arata bine! Chiar imi place! Daca puneai neoane si pe la praguri si in spate, era chiar OK.
|
Quote:
Pyfu daca ii faci asa ceva jur ca dau cu STI-un PYF-u cand il mai vad parcat :twisted: |
neonu ala l-am luat pt ca m-a atras pretul lui .... acum neoanele ar fi ultimele pe care le-as lua la masina ;)
|
clar imi iau bullbar :lol: lasa masina cat mai simpla... o sa vezi ceva update la sti in topic duminica :)
|
am venit acasa rupt de oboseala :sad: dupa lungi chinuri de scoatere a cutiei de viteze :D maine sper sa o scot :rolleyes2:rolleyes2
|
mdea si eu am vazut azi pe pyf in jur de ora 13:00 la toporasi acolo pe giurgiu , avea roata stanga fata scoasa :P acolo se fac ma reparatii la masina ?:))
|
4 Attachment(s)
azi am scos motoru si cutia :D:D vreau sa le pun garnituri si toate cele:D
|
Arata bine masina,insa intrebare..cine o conduce?:???:
|
eu o conduc :D:D pe unde se poate si mai merge mama o data la un an daca are treaba pe undeva :lol::lol:
|
Vezi ca-i belea daca te prind astia fara permis..Doamne Fereste sa dai peste vreunul ca ala esti..
Multa bafta cu masina,arata bine pana acum8) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning