![]() |
Re: Clarkson a incalcat Codul Rutier
bine bine...plateste amenda si toate cele dar acu sincer voua v-ar place sa va fotografieze cineva si apoi sa va luati amenda pt asta...plus ca daca o luam asa...ala cum a facut poza??....nu avea telefonul in mana :lol::lol::lol:....poate isi ia si el amenda...:lol::lol:
|
il dai in judecata pentru ce?:))) referitor la topic, nu cred ca e corect ca politia sa actioneze pe baza unei fotografii. Mi se pare absurd sa ia amenda doar pentru ca l-a fotografiat unu in timp ce vorbea la telefon.Si la urma urmei, politia parca nu ar putea trece cu vederea...ce oameni:|
|
Quote:
|
deci poza aia a iesit misto pt o viteza de 100 si cv....si ala kre a facut poza trebuia sa se uite si el la drum...nu sa faca poze....bine k ei "ajuta" legea...unii vb la tel in timp ce conduc iar altii fac poze...un kknar
|
nu cred ca poate fii considerata proba tinand cont de faptul ca tehnologia a avansat asa de mult .. si se pot fabrica ....
|
Unu la mana, e o silueta care seamana cu Clarkson, nu ai de unde sa sti sigur ca el e.
Doi la mana, a iesit prea bine poza pt o viteza de 113 km/h, fundalul nu e miscat deloc, putea sa stationeze. Trei, daca era clara poza si faptul ca masina mergea eram de acord sa ii dea amenda, numai eu era de cateva ori sa fac accident din cauza ca vorbeam la telefon si nu puteam sa fiu atent tot timpul la condus. Noroc cu copilotul. |
nu are cum sa ii dea amenda daca nu l-a prins politia in fapt..
|
da din fotografia cu masina cu se vede deloc ca ii el da na
|
ft bine frate....legea e lege ...oricum faina emisiune
|
asa si care e faza deaia nu mai poate Clarkson de 3 puncte de penalizare si 60 de lire amenda :):):):):)
|
Deaia aia o duc mai bine ca noi ca la aia se respecta legea.Vad ca marea majoritate nu este de acord cu amenda.
|
e prea aiurea faza : in primu rand masina poate fi stationara ..... nu are cum sa demonstreze viteza acuzatorul ...
in al doilea rand nu poate fi dovedit ca acea persoana este Clarkson .... Oricum ...eu consider ca e mai grav sa faci poze in timpul condusului decat sa vorbesti la telefon ..... |
Bai Frate Ce Ratat......ala Care A Mancat Cacat Cu Articolu Asta
|
Putea sa si doarma la volan ce treaba are ala care o facut poza cu Jeremy?castiga el ceva sau ce?mi se pare o porcarie..poate mai erau care vb la telefon pe langa el.fotograful ce vrea sa zica ca el era singurul care vorbea la telefon din oras sau ce...poate se apuca sa faca poze la toti care fac altceva in timp ce conduc
|
uite bah ca si la astia sunt mancatori de c... ca la noi ce oameni bah asta era grija lui sa ii faca poza lu asta ca vb la tel
orcum pt Clarkson jos palaria e un idol va datzi seama ca asta a condus tot ce a vrut si a testat numai super car-uri cat as vrea sa fiu in pielea lui am inteles cau buget de peste un milon de lire pt emisiune, merita tot respectul e un tatic ce viatza o avea saracu....uooofff:peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:06. |
- Copyright 2026 4Tuning