![]() |
Re: Machetele mele - Sleepy_85
Eheheee, CLK-ul era "the car" in NFS 3, era masina cu care bateam eu toate recordurile pe circuite.
Motorul e frumos detaliat, plus ca suspensiile spate functioneaza precum cele adevarate, in stil F1. Cel mai tare m-a uimit unghiul de bracare al rotilor fata, e imens vreo 45-50 de grade. Mai urmeaza un set de poze de ansamblu maine ;) |
frumoase amandoua mai ales porsche-ul :)
|
bine ai venit
frumoase machete saleenul imi place mult |
Salut.Bine ai venit.Cate machete 1.18 ai in total?
|
4 Attachment(s)
Am revenit cu un set de poze cu compozitia de supercar-uri.
1.Saleen S7 2.Carrera GT 3.Mercedes CLK GTR In total am doar 4 machete 1:18:oops: , din doua motive, unu e ca nu am spatiu destul unde sa pun toate machetele, si doi eu sunt mai mofturos la masinile 1:18 pe care mi le cumpar, daca nu imi place nu iau.:D restul sunt de la 1:24 in jos. Oricum colectia de 1:18 e in crestere, in curand sper sa gasesc si un loc unde sa le pun pe toate. O sa uploadez de acum si cele de scara mica. |
foarte misto supercar-urile
|
foarte frumoase saleen si porsche :) la mai multe
|
6 Attachment(s)
Hai ca revin si eu dupa o mare absenta cu o masina noua:
Interioru e facut de mine, ca el era gri cand am cumparat-o McLaren Merc SLR Producator: Maisto Scara 1/18 |
super tare numai supercar-uri corect ..numai din astea sa cumperi ..restul is mediocritati :) urmeaza enzo ccx veyron pagani ca sa tii ritmul impus felicitari si bafta la colectionat
|
da da, mi-am propus sa adun supercar-uri, nu prea imi bat capu sa cumpar masini care le vad in fiecare zi pe strazi :)
|
frumoase machete, bravo, la mai multe!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning