![]() |
...
frumoasa mashina ... intr`adevar nu e pt. oricine ... dar fatza de enzo ... marita ... merita totzi banii ... daca fac rost de bani imi iau vreo 4-5 d`astea sa ma alerg cu baietzii prin cartier :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :D
|
haide-ti sa va zic ce mia zis un prieten din germania care are alt prieten la randu lui care acesta din urma cunoaste o persoana care lucreaza la Porsche , ( poate nu ma credeti da asa mia zis :) ) multe persoane instarite si actuali propietari de Carrera GT au criticat ca masina nu este chiar mai puternica si chair mai rapida cu toate ca Porsche are puterea si tehnologia sa o faca posibila , si ca sar lucra la un proiect de best supercar de peste 400 km/h asta am auzit si eu asta va spun ...
|
280.000$ ieftin.. ce glumeti s'teti.
stimati forumisti, un dodge viper nou costa cam 100.000$. un tuning garantat care ii ridica puterea la 1000de cai. (una mie cai) costa 40.000. iesi la jumatate. cum ii zicea la posrsu' ala? ieftin? 8) |
adevarat ca este scump in comparatie cu viperu tau tunat cu 1000 hp :lol: :P dar daca ar fi cum zici tu de ce nu se afirma si Viperu cu tuningu pe el de doar 40 000 cu peste 1000 hp lol :lol:
|
http://www.svspower.com/catalog_deta...x?nav=3&id=215
asta ca sa nu zici ca visezi. era si venom care faceau cam acelasi lucru, dar pe asta l-am gasit primul pe google. 1000hp nu e inuman ca tuning. vorbim totusi de un v10 de 8 litri. care stock (aspirat) are 500 de caluti. pune-i turbina si ai avion. :D |
mda.....hmmmmmm mai convins ...nu stiu ce sa zic si eu stiam o alta firma din america care la pret de pana in 100 000 putea sa te duca cu un motor la vreo 50 000 $ la max 870 - 900 hp dar 1000 si la doar 20 000
|
google search si mai gasesti si altele.
gandeste-te ca dintr-un turbo kit serios obtii puterea motorului x1.6 din 500 de caluti asta inseamna fix 800. si e doar un turbo kit. n-avea cum sa fie atat de scump. ca ei merg ceva mai departe, e alta treaba. dar ai 1000 de caluti. cheers! :wink: |
mda you make a point here ........
|
Nu intz ce comentatzi atata aspectul exterior :? Linii clasice Porsche...prea tare ! 8)
Parerea mea bineintzeles... ;) :peace: |
KIFI nu comentam exterioru .... ce e sub motor si la ce pret ..bineinteles .. :P
|
oricine orice zice Porsche e cu totul alta viata, masina visurilor mele ,puneti dodge linga Porsche Turbo 4x4 chiar daca are motor mult mai mare sa vedem ce date primiti 0-100 ?sec ,Porsche Turbo dupa cum stiu eu tine ceva record la masini de strada din punctul asta de vedere :lol: :wink:
|
stitzi ce inseamna PORSCHE engeneering ?
inseamna ca spre deosebire de viperul de 1000 de cai...care nici drept nu poate sa mearga cand ii dai o talpa...ca sa nu mai vorbim de curbe, Porsche pune pe shosea, in procente, mai multzi cai de la motor decat viperul....shi este stabil atat pe linie dreapta cat shi in curbe. in plus...este mult mai bine gandit..din toate punctele de vedere....shi...este PORSCHE |
Au inceput sa produca masini cam scumpaci Porsche:) Se cam arunca peste monstri sacri ... am dreptate?
|
Re:
Quote:
Offt: frate peste tot te vad ca postezi sa sti ca nu iti da nimeni bani daca faci multe posturi intr-o saptamana! :lol: |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:57. |
- Copyright 2026 4Tuning