![]() |
Re: Preturile lui GT-R in Europa
Cred ca orice impatimit ar oferi si peste 100 de mii pentru asa ceva...avand in vedere performantele 8) !!! Eu unu sa fiu dispus sa dau banii astia pe o masina ... nu cred ca mi-as lua altceva...masina e dementiala!:twisted:
|
Nu stiu ce ma uimeste mai mult......pretul sau performanta.....
Oricum astept GT-R V-spec (mai ushor si mai puternic) sa vad ce poate face ...tinand cont ca actuala versiune bate un Veyron pe 'Ring. |
NU stiu ce cred altii dar parerea mea este caeste foarte ieftina pentru ce poate masinuta asta numita NiSSAN GT-R !!!
|
MI se pare chiar foarte ieftina masina tinand cont de perfomantele ei si de faptul ca bate pe circuit masinii cu muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult mai scumpe: ex Veyron:shock:
|
Quote:
Veyron, M3, Porsche 996 Turbo ... sunt decat cateva nume care nu au putut depasi GT-R`ul pe circuit! Deci ... |
fenomenala masina. astept sa vad ce mai scot top secret din ea. mah daca ziceti ca aveti banii, de ce nu importati una din japonia unde e 70000$ sau din america cand o sa fie pe piata. si lista a doua cu preturi mi-se pare cam absurda ce le face in europa de creste asa pretul fata de japonia si america? plus ca stiu inca de la prototip ca o sa fie facuta pt europa la uzina nissan din polonia(asa era pe net acum mult timp). deci made in eu nu e nevoie de taxa asia. oricum my favorite este nissan skyline gt-r r34 Msper Nur. ultima data unul la mana a doua 80.000 euro. asa ca asta e mai accesibila noua :)). de vazut in romania e imposibil sa nu apara si chiar multe ca pt ca skylineul a fost sfantul gral al tuningului.
|
nu e scumpa..deloc... avand in vedere de ce e instare:D
|
singura problema este ca va trebuii inmatriculata in bulgaria .... legislatia noastra nu permite inmatricularea ei pentru ca are volanul pe partea dreapta ...... keep dreaming
|
cu siguranta modelele pt Europa, atata timp cat se vor comercializa in europa , vor avea volan pe stanga.
|
sa vad si sa nu cred. 100.000E pe 400 si ceva de cai nu este mult(frate cred ca voi conduceti masini cu 100 de cai ce costa 25.000 E.
pai de 100k E imi iau nu nissan skyline r34 stock si il fac de fute in gura pe domnul nissan de GT-R care parca ar fi un infiniti G359(oricum foloseste aceasi platforma) daca pretul lui al fi in europa ca cel de de 50k siar merita bani, pt ca performanta se poate obtine si dintro supra, si dintrun rx7, si dintrun S2000 si dintrun 350Z si din COROLA si nenumarate masini care sunt echipate cu LSD( limited slip diferential) fratilor aberati cu masina asta( care e tare dar nu se compara cu supra ce urmeaza sa apara. Keep on dreamin gangstars |
Quote:
Dupa ce ca ai si un limbaj trivial (astfel dai dovada de lipsa de bun simt) mai insiruiesti si stupiditatile aferente unui comentariu facut de un NFS-ist tipic........ Ce anume faci tu cu 100 de mii de euro ??O masina mai buna ca "infiniti-ul" asta de GT-R....?? Sunt mai mult ca sigur nu sti nici dinamica unui mecanism precum LSD...dar iti place sa frapezi prin "cunostintele" tale...... Tu nici macar o explicatie sumara in legatura cu ce ai gresit in post nici nu meriti dar fie.......Un R34 impins la extrem are un cert avantaj doar in simplista cursa de drag...in rest se dovedeste a fi mult inferioara GT-R-ului curent....la cam toate capitolele (in special la a fi o masina in adevaratul sens al cuvantului....pentru ca acest termen cu greu se poate atribui unui bolid tunat la zeci de sute de cai putere....) Asa ca te rugam noi sa continui tu sa "visezi" la serile pline de adrenalina din jocurile tale si sa le lasi pe noi cu lumea asta reala......mai ...gangsta ...pffu |
masinutza asta o sa puna in fund multe masini mult mai sucumpe la performante iar la exterior foarte foarte foarte agresiv.10!
|
Quote:
|
Asta mai mult ca sigur este pretul CIP.Mai adaugati 30% din pret accize (avand in vedere ca masina nu este fabricata in UE) + TVA :) + etc :P
|
1 Attachment(s)
merita acesti bani nu e scumpa deloc parerea mea si cred ca va aparea si in romania. informatie din revista QUATTROROUTE deci credibila. ( Le consegne inizieranno nel marzo del 2009, ma già dal prossimo 2 aprile i concessionari europei della Nissan potranno raccogliere le prenotazioni per la nuova supersportiva GT-R , dietro versamento da parte del cliente di un anticipo di 5000 euro.
I prezzi fissati per l'Italia sono 75.355 euro per la versione base, 77.055 per la Premium Edition e 78.755 per la Black Edition.)preturile vor fi cum a scris mai sus si ED CRANE 1983.Se vor putea cumpara din 2 aprilie 2009 dupa ce clientul a dat un avans de 5000e. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning