![]() |
virgil intra tu ..la ei pe site..si vezi ce mai scrie interesant..ca te pricei mai bine.. :)
|
si cum sincronizeaza cutiile ca sa functioneze ambele la acelasi regim mi se pare dificil de realizat dar ... e posibil
|
shi banuiesc ca au un levier comun pt schimbarea vitezelor nuh?
|
Quote:
|
ovi si pe discovery daca prinzi este o emisiune tare care arata chestii din astea (legari de cutii pt aceeasi maneta) si intra la filme sa vezi golfu cu 2 motoare vr6 cum e schimbatoru lool
|
:D
Cata V/max care este !
|
poi teoretic..spun..ei..ca este 346km/h..300..sa.. :) mers cu masina...!!! intrati..la ei pe site..ca am pus linku..il mai pun..inca oda..si acolo la performance...acolo sunt toate datele..
1/4 Meile 11,1 sek http://www.boost-beast.de/boost-beast.de-DE/index.htm |
cata...
nu ne faci cu o traducere... eventual poatre shi sa puna un articol pe site la mashina saptamanii, sau la prezentare... |
Un singur cuvant:incredibil! Dar cine e in stare sa controleze asha ceva?Pt ca citisem pe un forum strain de o Honda Civic de 600cp din Tel Aviv(nu ma intrebatzi ce i-a facut ,nu stiu!),si spunea acolo ca daca o folosea la potential maxim era aproape incontrolabila. :shock:
|
ba...da uite iedie..buna..am sa fac..un articol mic..despre.masina..sa o punem pe site.. :)
|
:) shi sa nu uite puna shi filmu pe site alaturi de articol, sau un link la film...
|
ok..am sa fac chiar la noapte ca o sa am timp :D poi un film am pus deja aici pe prima pagina lati vazut?? am sa mai pun cateva.. :)
|
nu mah...
yo ziceam sa-l puna la prezentare... :) |
poi da..am inteles..tu vrei o prezentare..si un film sau 2, 3 :lol: sal puna pe prima pagina sau?? :?
|
pai da.... pe prima pagina, nu la topicu cu articole...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning