![]() |
Re: The Dream is Continouing - Silver Passat 3C
4 Attachment(s)
Inca mai astept pedalele de R32.Of lunga e asteptarea.In alta ordine de idei m-am hotarat ce o sa ia locul RCD 300-lui de pe masina.....JVC KW-AVX810J 2din.In mai il voi avea in posesie.Si 2 poze de la munte
|
Re: The Dream is Continuing - Silver Passat 3C
super faina masina!
s-o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara belele!;) |
2 Attachment(s)
Dupa indelungi framantari am decis sa renunt pentru ceva timp la DVD-ul 2din JVC in favoarea unor noi incaltari pentru masinuta.Ce ziceti ca ar da mai bine MAM 8 sau MAM NUVO?Eu inclin spre MAM 8
|
1 Attachment(s)
Sau de ce nu matrix mirror?
L.e.: As alege MAM8 |
Mltumesc Ziber de info.Mi-au placut modelul de A8 (MAM 8 ) foarte mult si de asta vreau mai multe pareri.Din 5 oameni toti miau zis MAM 8.Masinuta ta ce mai face?
|
1 Attachment(s)
Dar de modelul acesta de MAM-uri ce zici? Dau f.bine pe Passat
|
Sunt frumoase dar vreau sa-mi iau ceva mai plin de asta m-am gandit la cele 2 modelel de mai sus.Oricum ms si e de avut in vedere propunerea ta
|
Am vazut modelul asta pe un B6 negru la mine in oras. Dau foarte bine.
|
Are cineva idee daca modelel astea de Mam replica de Audi sunt facute in Germania sau sunt facute tot in Italia ca replicile de la noi si cu sigla MAM pe ele?
AAronnel B6-le meu e argintiu daca ar fi fost negru intradevar ar fi fost tari pentru el |
Quote:
In final e alegerea ta, tu ne-ai cerut doar o parere si noi ti-am dat-o |
Quote:
As vrea sa te sfatuiesc sa nu pui Xenon pe Proiectoare. Hai sa-ti motivez si de ce. Eu am acelasi tip de Passat doar ca e din 2007 si este cu Bixenon adaptiv iar cand ploua sau este ceata daca cu aprind proiectoarele nu vad nimica in fata. Sfatul meu este sa nu pui Xenon in proiectoare iar de restul e treaba ta. |
2 Attachment(s)
Azi am primit o veste buna.Vineri o sa ajunga in Cluj noua mea aditie adusa masinii o grila crom fara semn.Sper ca pana marti sabtamana viitoare o sa o am in posesie si s-o montez daca am timp.O poza cu grila pe care o astept si cum arata pe un Passat argintiu
|
1 Attachment(s)
Astazi mi-a sosit grila si ajuns la 20.30 de la munca.Nu am rezistat tentatiei s-o montez sa vad cum arata si parerea mea ca arata bestial.Voi ce parere aveti? O sa caut si grila de sub numar cu bezile cromate ca sa completez look-ul.O sa pun poze si maine pe lumina.Urmatoarele lucruri pe lista sunt pleoape kamei pe care le-am comandat deja si eleronul care asteapta in garaj sa fie vopsit si montat
|
deci eu nu te sftauiesc sa ei jantele alea replica am avut sunt ff grele sunt facute in italia
|
Ce vreau eu sa iau sunt facute de MAM in Germania.Ms de sfat stiam ca sunt ceva probleme cu replicile italienesti
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning