![]() |
Re: My Mondeo ST
Si ca sa fie treaba treaba, deoarece la revizia de 15000, am avut o depasire de 1576 km, Ford-ul nu mi-a aprobat garantia.
Corect, in tara asta trebuie sa fim corecti. |
Da, esti obligat sa faci revizia pana in numarul de kilometrii de pe cartea de service sau la data prevazuta de intrare (din an in an) o poti depasi cu putin, dar la cat ai tu se considera iesire din garantie :(.
|
Se rezolva, cu cateva interventii la importator am reusit sa ma inteleg cu ei, fiind totusi o masina de peste 30,000 euro.
Curand am masina:peace: |
Si apropo, unde scrie asta cu revizia? Am citit carte service, instructiunile de utilizare ale masini....si tot ce am primit odata cu masina. Nicaieri nu spune nimic despre kilometrii de revizie. Pe ce se bazeaza ei ?
|
ai plan de revizii .... ala e in carte, o data la N kilometrii, daca nu, se aplica regula anului - ca o comparatie - cand o cumperi ai 3 ani sau 100.000km, ceva asemanator e si cu inspectiile (nu le faci, masina iese din garantie - e si o schema a lor sa faca bani, piese la suprapret, pret la manopera exagerat etc) ....
|
As cam vrea sa-l vand.
Mai exact, e masina de servici, imi schimb jobul si masina trebuie data. Sa incerc o licitatie? Rog admin, daca se poate sa mute la vanzari... Multumesc! |
Daca esti sigur si vrei sa ai acest topic mutat de aici catre zona de vanzari o voi face, da-mi un mesaj privat de confirmare ......
PS: chiar imi pare rau sa vad masina deja la vanzare :( |
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning