![]() |
Re: Concept X3 bazat pe Mazda RX7
am inebunit , furai now this,I LOVE MAZDA.
|
super o adevarata mazda!!!
|
Arata bine si are ingredientele unui succes (RX7).
|
parca e corvette c6 ... totusi arata f bine , iar cu 700 cai sub capota e BOMBA
|
O adevarata capodopera made by japan-cine are stie MAZDA
|
Quote:
Oricum mie personal semnatura celor de la Chevrolet imi pare mai inspirata pentru aceasta iar daca astfel ar aratat o viitoare versiune super-sport de Corvette si in plus ar beneficia de specificatiile tehnice ale foarte talentatului maltez (lucru nu greu de infaptuit pentru cei de la Corvette ..ex: ZR 1) ar reprezenta o reusita asemanatoare cu cea infaptuita de Nissan cu noul GT-R |
OK arata bine dar nu stiu daca trebuie sa mai repet ce au mai spus altii deja "liniile seamana aproape la fel ca cele de la Cevrolet Corvette , iar spoilerul fata chiar aduce mai mult de 75 % cu Corvete " deci cam ce ar fi originalitatea designului ?
|
arata bine sa vedem cum o sa arate la final si in realitate
|
Arata foarte bine dar seamana izbitor de mult cu corvette. Vad ca toata lumea a sesizat lucrul acesta
|
Am impresia ca iarasi incep japonezii sa ne arate cum se face... si e si normal, au dormit destul de mult.
|
simpatica masina si nu seamana deloc cu vette, are lini unice(totusi parca aduce cu corvvete, desii nu vreau sa recunosc asta) iar motorul e impresionant si daca se va vinde cu 80k E va avea un pret comparativ mic cu skyline.
|
e super tare dar se schimba conceptele de la o zi la alta...deocamdata este un desen pe o foaie...am sa-mi dau cu parerea cand am sa o vad macar in stadiul de prototip
|
Cam angular designul!
Numele ar trebui sa-l schimbe, deja exista un "X3"! In rest mi se pare OK si nu m-as supara sa apara in realitate! |
arata fff bine dar cine stie daca o sa iasa asa ceva pe piata........
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning