![]() |
Re: Auto Detailing
ma refeream la masini ... nu si la piese... dar de cand te-ai bagat si la piese ??? Esti nebun ???
|
Este loc ptr toti in Suceava,masini sunt de nu mai ai loc pe strada,si e pacat sa le lasam stock :) .
Repet,ORICE accesorii de tuning,piese auto VW,AUDI,etc,sunt disponibile la Auto Detailing! In perioada imediat urmatoare va fi o promotie de anvelope si jante la cele mai mici preturi de pe piata ! Ne puteti gasi in Burdujeni,Calea Unirii nr. 25 sau la telefon 0731.570.570 ! |
6 Attachment(s)
poze noi ....
|
frumos bmw ... as zice sa ii pui si niste rame la numar si 2 sa ii dai jos antena de sus ... imi place 2DIN din bord... nu mai ai poze? ???
|
pretene,faci o treaba de nota 10.cand imi mai imbatranesc putin masinile a sa vin si io pe la tine sa le faci niste operatii estetice.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Multumesc ptr aprecieri,pacat ca nu alegi sa iti protejezi masinile de "tinere" ,dar e bine si mai tarziu,ca iti iau mai multi bani:twisted: .Spre exemplu,proprietarul STI-ului,a venit imediat dupa ce si-a ridicat masina de la dealer,si a optat ptr a-si proteja masina la interior si exterior. Protectia exterioara este foarte importanta,deoarece factorii externi naturali ,sunt mult mai agresivi in RO decat in alte tari dezvoltate. Praful,noroiul,reziduurile industriale,rasinile de copaci,gainatul de pasare,etc,se depun pe lacul masinii sau pe vopsea ,iar in scurt timp aspectul exterior devine uzat si imbatranit. Atasez o poza cu GTI-ul si ledurile aprinse |
3 Attachment(s)
Quote:
|
12 Attachment(s)
X5-uri :-P
|
Salut!
Firma Auto Detailing are un website acum! http://www.autodetailing.ro Momentan este in constructie dar intr-o zi va fi mare si cunoscuta, la fel ca firma ;) Rezolvat. :P |
Quote:
Desigur esti in urma :lol: ,cam cu 10-15 ani :-P WWW.AUTODETAILING.RO este site-ul firmei,care intr-adevar este in constructie ... |
Intradevar, adresa site-ului este www.autodetailing.ro. Sa renuntat la adresa cu 3x in coada. Dar din pacate nu pot edita postu-l meu nr #25, poate un moderator poate sa il editeze pentru mine si sa schimbe site-ul sau sa il stearga?
|
Quote:
Ba da,trimite un mail administratorului.. |
Am lansat site-ul www.autodetailing.ro ! Va astept si acolo :)
|
20 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:24. |
- Copyright 2026 4Tuning