Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   B-16-YOS ticalos galben (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/70352-16-yos-ticalos-galben.html)

vicelord 31-03-08 00:01

Re: B-16-YOS ticalos galben

4 Attachment(s)
Ok deci am fost azi la un prieten hotarat sa-i schimb capetele de planetara stanga dreapta si cilindru de frana de pe spate. Schimbam cilindrul mare chin...am facut si niste poze cu telefonul n-am avut altceva la indemana dupa care trecem la planetare si constatam ca nu aveau mai nimic erau doar nestrans surubul acela mare de 30.
Deschidem capota sa-i arat cum am tras firele si constatam ca imi picura benzina din pompa de benzina....azi ma duc sa iau o pompa din Autovit sa o schimb.

regards

aikman 31-03-08 08:44

:rolleyes2 tubul ala tui il pui pe tico ? :shock: trebuie sa iti fixezi incuietorile de la usi si de la haion ca se poate sa ai supriza sa ti-se deschida vreo usa in mers ... eu asa am patit ca imi pusesem tub pe masini ..... a si daca ai pe undeva vopseua umflata sau ceva acum o sa vezi si daca are rugina sub ea :shock:

mad_mario 31-03-08 10:20

@vicelor nu te duce in autovit pt ca sunt de proasta calitate,pe mihai bravu intre million dalor si essenza e un magazin vezi ca acolo te costa 80 ron pompa (ca sa o schimbi iti trebuie un criket de 14 si in 10-15 minute rezolvi problema)salut!!!

vicelord 18-04-08 04:58

imi pare rau ca nu am mai postat de ceva timp dar nu am putut.
Pompa de benzina pana la urma am luato de pe mihai bravu vis-a-vis de liceul iulia hasdeu a fost 75de lei am schimbato si este ok. Acum am dat de alte probleme am impresia ca masina pierde ulei de cutie. Intre cutia de viteze si motor se vede pe toata imbinarea ulei este normal daca sta masina mai mult timp 2-3zile dedesupt se formeaza o mica pata ar trebui sa ma ingrijoreze

regards

Ichy 29-04-08 18:50

ti-am vazut masina azi. eram la pod la timpuri noi la semafor...era mama ta presupun la volan. frumoasa masinuta dar mai trebuie munca multa la ea. Sarbatori fericite!!!

vicelord 05-05-08 02:06

3 Attachment(s)
ms la fel dap era mama la volan
acum atasez niste poze nam avut ce face si iam dat o vopsea pe scutul de la cutie

regards

vicelord 26-12-08 22:41

bun dupa o mica absenta ma intorc si eu.
intre timp sau mai intamplat cateva mici modificari am carnet
am pus la punct muzica cat de cat sistemul e tot acelasi dar boxele spate sunt in 2 incinte micutze in portbagaj si aude chiar bine are si bass destul de ok.
am schimbat bujii dar sunt de proasta calitate ma gandeam sa le schimb din nou sa iau ceva mai bune ce imi recomandati.
miam pus becuri albe pe fatza ca aveam lumanari si nu se mai putea.

regards

vicelord 28-12-08 01:35

pe mine ma intereseaza sa modific un pic interiorul.
am asa niste idei destul de vagi poate ma ajutati un pic
ma gandeam la un set de componente pt usile fatza cu tweterele prinse pe usi in dreptul oglinzilor(e un plastic acolo)
interior vopsit negru galben (sau alta combinatie sa arate bine)
iluminare ori o las verde ori galben si alb
ceasuri plasma look
turometru daca exista ceva pentru 3 cilindrii
volan sport (se merita la tico tragi mult mai greu de el??? arata bine???)
schimbat nuca schimbator si burduf eventual si frana de mana

deci ma puteti ajuta cu niste sfaturi a facut cineva asta ??
e greu de facut??
se merita/??

regards

vicelord 28-12-08 21:34

5 Attachment(s)
acum si niste poze proaspete cu masina

regards

andi_cimpean 28-12-08 21:34

Quote:

Originally Posted by vicelord (Post 1945247)
pe mine ma intereseaza sa modific un pic interiorul.
am asa niste idei destul de vagi poate ma ajutati un pic
ma gandeam la un set de componente pt usile fatza cu tweterele prinse pe usi in dreptul oglinzilor(e un plastic acolo)
interior vopsit negru galben (sau alta combinatie sa arate bine)
iluminare ori o las verde ori galben si alb
ceasuri plasma look
turometru daca exista ceva pentru 3 cilindrii
volan sport (se merita la tico tragi mult mai greu de el??? arata bine???)
schimbat nuca schimbator si burduf eventual si frana de mana

deci ma puteti ajuta cu niste sfaturi a facut cineva asta ??
e greu de facut??
se merita/??

regards

Dragutz TICOlosul. Ai grija la interior ca o poti da usor in bara si sa iasa Kitsch. Nu te apuca cu torumetre si alte porcarii. Banuiesc ca pana acum i-ai invatat sunetul motorului si stii la ce turatii sa ii schimbi vitezele. Parerea mea este ca interiorul trebuie pastrat cat mai curat si stock, mai ales ca este un bord mititel si simplut. Ai putea schimba ledurile, dar neaparat sa ii pui ceva alb, nu in 10 mii de culori. Ceasurile nu cred ca le poti schimba cu unele pe plasma, nu cred ca se fac pentru Tico. Oricum arat frumusel masinuta. Mai pune si tu poze. Si neaparat sa ii pui niste jante. Vezi ca merg lejer pana la 15" pe ea.

vicelord 28-12-08 21:37

ceasuri plasma am vazut pe un site la 149 de lei daca am voie o sa pun un link sa va dati cu parerea

de obijnuit mam obijnuit cand sa schimb viteza dupa kilometraj mai mult pentru ca merg cu muzica foarte tare si nu prea se aude motoru

regards

andi_cimpean 28-12-08 21:39

Quote:

Originally Posted by vicelord (Post 1946669)
ceasuri plasma am vazut pe un site la 149 de lei daca am voie o sa pun un link sa va dati cu parerea

de obijnuit mam obijnuit cand sa schimb viteza dupa kilometraj mai mult pentru ca merg cu muzica foarte tare si nu prea se aude motoru

regards

mai bine, pune poza sa nu se supere nimeni.

vicelord 28-12-08 23:59

5 Attachment(s)
cam astea ar fi ceasurile cu plasma pt tico pretul mi se pare mai mult decat decent 150 de lei presupun + taxe postale

regards

banzay 29-12-08 07:29

Primele arata ceva mai bine zic eu :)

vicelord 31-12-08 01:49

azi am crapat un pic vopseaua de pe ea stiti unde gasesc un catalog cu codurile vopselelor de la daewoo sau unde gasesc vopsea la sparay??

regards

All times are GMT +2. The time now is 20:25.

- Copyright 2026 4Tuning