![]() |
Re: sub de PC in masina
Quote:
|
Cum am zis si mai devreme "Pentru ca totusi nu pare sa aiba prea multa experienta atunci 2 recomandari: ori apelezi la cineva care sa se priceapa, ori pui un adaptor."
PS: sorry daca s-a inteles ca "voiam cearta" sau ceva de genul asta. Se pare ca de fapt aveam acelasi gand. ;) |
|
e cam scump. cauta si vei gasi sub 100 de ron cu siguranta ;)
|
Quote:
|
1. Acel subwoofer sau chiar sistem audio de PC este destul de pretentios si nu cred ca va suporta fluctuatiile , socurile si temperaturile din masina . Daca te uiti la review-uri ai sa vezi ca el oricum se cam incinge daca-l lasi vre-o 30 de minute la 70% din putere , iar in masina cu siguranta nu ii va prii .
2. acele transformatoare/invertoare ieftine nu dau destula putere pentru a alimenta un astfel de sistem lejer . Daca sistemul sa spunem ca iti ofera 350 w rms , atunci invertorul consuma cam pentru 600 w rms , iar asta inseamna destul de mult . E ca si cum ai avea un woofer de vre-o 450 w , si 4 boxe a cate 100 w , iar sistemul care vrei sa-l bagi in nici un caz nu se aude pentru cat consuma . 3. daca tot vrei sa bagi in sistem de pc in masina cauta unul care sa fie 4.1 , iti mai pui inca o baterie in portbagaj si cu ajutorul unui transformator il faci sa mearga , dar asta numai daca acel sistem l-ai testat bine si se aude impecabil ca sa merite efortul . Si nu uita ca difera sistemele audio de pe o masina pe alta , dar sistem de PC intr-o masina ... Ar trebui eventual sa-i faci o proba alimentat normal si sa vezi daca chiar se aude atat de tare pe cat crezi tu . Gandeste-te ca in masina ai pierderi mari de putere , vibratii si altele , care in casa nu le ai . Bafta si sa ne povestesti ! |
am fost la tara cu masina si cu subu,am tras un prelungitor in porbagaj,si am conectat subu la un MP3 Player.
Si surpriza.pt cei 120W chiar mi-a placut cum se aude.Adica se facea reflex frumusel afara si in masina.Si ce mi-a placut cel mai mult e faptul ca nu vibrau toate alea pe acolo...adica am vazut masini cu sub la care abia te atingeai de volum si incepeau sa vibreze numaru...bara si toate cele.La asta nu a vibrat nimic.Si am doar un Logan.Dar bine,volumul era la jumate,si basul la jumate. Deci la capitolul claritate...chiar m-a surprins.Si eu am o ureche destul de fina...zic eu.Nu prea ma pricep prea mult la partea electrica,dar am vazut ceva boxe de apartament la lucru :). Dar m-am gandit mai bine...si aveti dreptate.sunt prea multe de care trebuie sa tin cont daca bag sub`u asta in masina.Si e pacat de el...pt ca locul lui e in apartament.Adica nu se compara...in bloc imi zice vecina de la 2(eu stau la parter) ca ii vibreaza lustra si cartile in biblioteca daca il trec de jumate...in masina se aude doar un bas reflex infundat si suparat la distante mai mari.nu se merita. Cat despre filmulet...am facut unul,dar nu a iesit bine deloc.N-am avut timp sa fac prea multe pt ca am avut alte lucruri de facut la masina,si ai batrani se cam speriau cand auzeau duduielile alea...nah,varsta.si n-am reusit sa filmez mare lucru. |
ia fi atent aici 2 z2300 in masina! https://www.youtube.com/watch?v=4A6fcy_dLIk
in primul rand pentru a-l conecta klumea in masina iti trebuie un invertor bun care sa-ti transforme 12V in 220V! unul bun nu depaseste 2 mil,cel recomandat de "dolb" e bunicel. Si conectat la un mp3player nu se aude mare lucru pentru ca lui z2300 ii trebuie sursa de amplificare buna,adica trebuia macar conectat la o combina puternica.Cel mai bine se aude pe o placa de sunet dedicata. Eu am conectat un altec lansing atp5 la o combina in masina si se auzea ceva,nu ca un subwoofer de masina ,dar scotea bine pentru 50 W subwooferul. Cheers! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:03. |
- Copyright 2026 4Tuning