![]() |
Re: Vand sau Schimb BMW 525i E34
frumoase jantele:-P
|
5 Attachment(s)
Merci!;) Cateva poze de astazi, pe ziua.
|
|
La schimb, m-ar interesa doar benzina (la diesel nu ma pricep) si schimb, doar in ideea ca cineva si-ar dori BMW-ul, eu urmand sa vand masina rezultata din schimb. Sper sa nu te superi.:flower:
|
Quote:
pana la urma le pastram, decat sa le facem cadou, cum vor unii... Bafta la vanzare, o masina sanatoasa cu ani buni in spate... |
Masina are verificare tehnica pana in 16.08.2010, verificare pe bune, fara spaga. Impecabila tehnic, nu necesita nici o reparatie. Up! 3500 euro.;)
|
Schimb cu Vectra A 91 2.0 8v C20NE te-ar interesa astept pm!;)
|
Salut,un schimb cu un urs 2.3? astept un semn pentru a vorbi mai multe detalii daca te-ar interesa.Numai bine!
|
Poze cu E30, an fabricatie, motorul daca e omologat, dotari etc.
Up cu E34!:D |
uite ai aici mai multe informatii despre masina.Salut!
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/47511-vand-e30-nosu-albastru-perla-violet.html |
@Spot, multumesc, insa nu-mi surade oferta ta. Daca eu am cerut 3500 euro, a fost pt. banii cash. Pe E30-ul oferit, daca iau 2800 de euro tb. sa am mare noroc. In pierdere nu prea-mi surade sa merg.
Deci, sus cu un E34 la pret de Germania, gata inmatriculat in stare tehnica si estetica foarte buna! |
Nu-i nici o problema si stai linistit,ca se dau ursi praf,la pretul de 2800 cat ai zis ca ai lua pe asta.Poate se vand la bani mai putini E30-urile decat E34,dar se vand mai repede ;)
Bafta la vanzare,este ok masinuta ta ! |
un 328 e46 nuti surade 6500 bani dai e34 si dif si ne intelegem :-)
|
Am avut 528 E39 si ma bucur ca am scapat de el.
Pentru cei ce nu inteleg, BMW-ul il dau la schimb, in ideea in care pot vinde masina rezultata din schimb cu 3500 euro nenorociti. Ma intereseaza un schimb cu un Cielo de exemplu, masina pe care as pastra-o pt. mine. |
9 Attachment(s)
Vand BMW E34 M50B25 192 cp cu urmatoarele dotari:
-Faruri dark cu angel-eyes si xenon; -Stopuri InPro; -Aer conditionat dualzone functional; -Abs, tapiterie piele; -Incalzire in scaune; -Trapa electrica bipozitionala; -Amplificator Renegate 2x300w; - 2 x difuri subwoofer Sal 250w; -Radiocas original BMW; -Computer bord, OBC 4; -Suspensie sport M5; -Evacuare Borla; -Oglinzi electrice, heliomate si incalzite; -Geamuri electrice cu folie Lummar spate. -Window spoiler; -Kit tuning designed M5; -Jante BBS 17'' fata 9J, spate 10,5J; La masina sau schimbat urmatoarele: -Debitmetru aer, role, curele si intinzatoare,pompa apa, bujii, rulmenti fata si spate, bielete de directie, bucsa semicaseta, bara de directie, flanse amortizoare, sonda marchariere, semering cutie viteze, discuri frana ATE, placute de frana TRW, saboti frana mana. Uleiul de motor, cutie, transmisie, servodirectie cat si lichidul de frana, filtrul de aer,filtrul de polen, filtru de benzina, au 2000 km. Nu necesita nici o reparatie, are verificare tehnica pana la data de 16.08.2010 Proprietar in acte subsemnatul, impozit achitat pe 2008 -360ron-, asigurare -440ron. Nu este folosita la curse, drifturi sau alte smecherii. Are in dotare trusa medicala, stingator si triunghi. Totul doar pentru 3500 euro fix sau schimburi cu Cielo impecabil tehnic si estetic. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning