Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Daewoo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo.html)
-   -   Espero sau Cielo ? (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo/70139-espero-cielo.html)

electric_style 11-03-08 11:58

Re: Espero sau Cielo ?

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1416199)
Parere mea este ca lumea cam fuge de espero (stii cum e romanul)...aude ca intretinerea este scumpa, ca se gasesc greu piese, aude ca rupe la consum. Si acum ha sa fim ,,seriosi": acel cielo are si el faruri electrice.

da asa este..am uitat sa specific treaba cu farurile electrice, dar legat de piese si de costuri...sunt aceleasi !!! multi zic k nu se mai fabrica si k sunt piesele scumpe si nu mai sunt asa de usor de gasit , dar e total aiurea pt k nu este asa!..multe piese de espero in proportie de 90% sunt aceleasi k si la cielo...!!!

electric_style 11-03-08 12:00

imi poate spune cineva care era diferenta de pretz dintre cielo si espero prin anii 96-97 cand aparuse espero!!!

Snapy_xxl 11-03-08 13:46

Cam 1000 E...(cred eu)

electric_style 11-03-08 18:22

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1416546)
Cam 1000 E...(cred eu)

s-ar putea sa ai dreptate..!!! pt k am intrebat pe cineva azi si mi-a zis k pe atunci era diferenta intre cielo si espero , ca si cum este in prezent nubira fatza de leganza! gresesc?

electric_style 13-03-08 21:48

si totusi pana la urma in prezent...cielo este la mare cautare si va fi!!! se achizitioneaza f multe masini noi (executive) care romanii le cumpara , chiar dak au un pretz cat de cat ridicat , si dak te gandesti bine ai putea sa-ti iei o alta masina straina la banii aia!! oricum gusturile nu se discuta...iar ce e nou e nou:)

Geo_ZGA 13-03-08 21:56

pe ideea asta ca "ce e nou e nou" am mers si eu... si nu imi pare rau, masina isi merita banii. bine-nteles ca e mai slaba decat altele straine, dar a fost noua, e alergata doar de mine... si la cati bani am dat, isi face treaba :)

W R S 25-03-08 10:16

Si eu am auzit numai cuvinte de lauda de espero , n-am condus , dar stiu cum arata interiorul ;

da este clar peste cielo ca dotari , siguranta , am inteles aici ca si spatiu (cielo produse in ro nu au pic de spatiu la picioare in spate )

Daca eram in anul 2000 alegeam si eu espero , tot ce vad acum pe strada sunt ruginite , obosite ... pacat am inteles ca espero este desenata chiar de giugaro...

Intretinerea unui espero este mai ieftina decat a unui logan si foarte putin mai scumpa decat a unui cielo .

PS : Daca productia a incetat in 98'' , stiu ca 10 ani sunt obligati cooreenii sa fabrice piese , acum ca au trecut 10 ani ... cat timp crezi ca se vor mai gasi ... ?!

Snapy_xxl 25-03-08 10:36

La cate masini functionabile sunt pe strazi, crede-ma, o sa se gaseasca piese.

PetricaCBD 25-03-08 11:14

parearea mea este k chiar daca sunt piesele un pik mai scumpe si espero consuma mai mult cu 1-2 litri(sa zic asa...)eu zic k merita mai ales pentru spatiul din interior,portbagaj si dotarii.....exemplu un espero din 1996-1997(daca ai noroc sa gasesti si cu motor de 1.8 sau 2.0) are abs,AC,airbag,4geamuri eletrice,oglinzi electrice incalzite,servo directie,boxe si radiocass din fabrica si este la un pret cuprins intre 3500-4000 de euro si te duci si dai 7500 de euro(sau cat este cel mai ieftin logan) si ai un motor de 1.4,dai la manivela sa cobori geamu,de servo sau abs nu mai vorbim k lipseste si la varianta mai scumpa.....te incalzeste k e masina noua(du-te cu ea la revizii sa vezi catzi bani dai.....k de daca nu le faci pierzi garantia),un amarat de mp3 player nu are pe ea ,vrei mp3......il montezi la ei si te storc de 6-7 milioane lejer pentru un mp3 player si 4 boxe care la domo sau altex sunt maxim 5 milioane.....se mai merita???de ce sa ma chinui sa platesc rate la logan(sa nu am si eu in AC sau macar 2 geamuri electrice)cat imi pot face rate la o banca si imi iau un espero(sau cielo in cazul meu :lol:) si stiu si eu de ce mai chinui sa las 3-4 milioane pe luna la banca.......nush cam asta e parerea mea

W R S 25-03-08 12:27

Espero cu 2.0 am inteles ca sunt cateva in romania mie asa mi-a spus mecanicul ...

"de servo sau abs nu mai vorbim k lipseste si la varianta mai scumpa..."
hai mai petrica ca are si frigideru abs si servo :) ce esti asa rau !!!

electric_style 25-03-08 14:50

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by W R S (Post 1444801)
Espero cu 2.0 am inteles ca sunt cateva in romania mie asa mi-a spus mecanicul ...

"de servo sau abs nu mai vorbim k lipseste si la varianta mai scumpa..."
hai mai petrica ca are si frigideru abs si servo :) ce esti asa rau !!!

sunt cateva intradevar , dar nu le deosebesti , numai dupa faptul ca au pe spate (abs - air bag) se stie ca au motor de 2.0 !!! pe langa , interior piele sau plush , full electric , ABS , air-bag , AC , iar bordul cu tot ce tine de panoul bordului va fi dintr-o alta nuantza de plastic (imitatia aia de lemn lucios) defapt e tot plastic , dar da super bine pe o masina ca espero!!!

despre asa ceva vb.

Geo_ZGA 25-03-08 17:28

mie nu mi se pare ca da bine un plastic imitatie de lemn, aruncat printre atatea plastice gri... airbagul ala din poza e explodat deja :lol:

PetricaCBD 25-03-08 19:19

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 1445169)
sunt cateva intradevar , dar nu le deosebesti , numai dupa faptul ca au pe spate (abs - air bag) se stie ca au motor de 2.0 !!! pe langa , interior piele sau plush , full electric , ABS , air-bag , AC , iar bordul cu tot ce tine de panoul bordului va fi dintr-o alta nuantza de plastic (imitatia aia de lemn lucios) defapt e tot plastic , dar da super bine pe o masina ca espero!!!

despre asa ceva vb.

asta e modelul luxus la espero ;)

electric_style 26-03-08 09:04

Quote:

Originally Posted by PetricaPTK (Post 1445894)
asta e modelul luxus la espero ;)

de unde am luat poza respectiva...zicea ceva de genu " Espero 2.0 Klima"...poate o fi modelu de lexus introdus pe espero , nu vreau sa te contrazic pt ca n-am nici o idee daca e copiat dupa un model anune de lexus!

electric_style 26-03-08 09:05

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1445586)
mie nu mi se pare ca da bine un plastic imitatie de lemn, aruncat printre atatea plastice gri... airbagul ala din poza e explodat deja :lol:

legat de airbag e problema proietarului neamtz pt masina respectiva era la vanzare in germania!!! gasesti mai multe modele de espero si tot ce vrei din gama daewoo!!! pe www.mobile.de

All times are GMT +2. The time now is 20:40.

- Copyright 2026 4Tuning