| mos craciun |
31-07-05 20:24 |
akimoto,nu am vrut sa te jignesc cu nimic,asta una la mana.a doua la mana ,din pozitzia in care eram eu,adica foarte aproape de start,nu am avut cum sa vad la fix,ce am vazut eu a fost ca seby a batut type r negru.daca gresesc,scuze.subaru negru la fel a fost batut de seby(ma repet,din locul in care eram asa am vazut).cat despre ce-i care spun ca m-a batut soarele in cap am o mica explicxatzie ptr ei:cel putzin eu am fost unul dintre putzini care au venit de la distantza mare,am promis ca ma duc si am fost.punctul meu de vedere in privintza cursei,e doar punctul meu.daca voua nu v-a placut nu inseamna ca nu a fost buna cursa,sau invers.cat despre cei care scriu ca sunt unul din aia care il lauda pe seby,aflatzi ca nu am nici o treaba cu seby,nu ne cunoastem,ba chiar ne-am certat pe niste chestii si am chiar userul original de pe acest site taiat de el in urma unor dispute contradictorii.mie unul mi-a placut,am promis ca ma duc si m-am dus ,nu cum a facut atata lume,venin-venim si venitzi au fost!
|