![]() |
bau
9 Attachment(s)
Dupa cum v-am promis, i`m back cu noutati si poze :twisted:
|
erau mai faine stopurile originale :lol:
vad acolo celica aia roshie a lu ajtia de langa mine... nu jti la ce pretz o da? |
jantele de unde le ai si cu cat?
|
vedeti ca jenti mijto pe 4 gauri gasiti pe varianta la auto marinero
am fost ieri de mi`am cumparat 4 gume si mi le`o echilibrat si montat in pretu lor mi s`o parut de treaba am vazut ceva jenti ca ale lui driveru la 800 bucata negociabil sunt si colorate...si o gramada de modele asta erau ieri, ce am vazut eu |
ma da un produs final pe cand ? ;)
fa si tu niste poze CALUMEA nu cu telefonu. |
bau
Mai Pyri, nici Lumea nu o fost facuta intr-o zi.
Sper sa il gat pana la sfarsitul lui sept. Mie mi-s bune si cu tel. |
Re:
Quote:
|
drivere platesc 250 de mii
si icna 50 de mii pentru montaj si maine dimineata, ca vreau sa`mi schimb o data volanu il am de vreo 4 luni in spate si tot acolo il port si vreau sa`l schimb daca ai ceva...da un tel 410857 alex si vin acolo la tine la masina si iti aduc banii si pt filtru...inca n`am da voi avea in curand :d |
am vazuto ieri personal, ca mam intalnit cu raul, ii misto.
|
drivere esti nebun rau si de legat, baga mare in continuare, o sa iti trimit cand va fi timp niste poze din america cu masini modificate,poate mai iei cate o idee una alta...bafta, sa ma chemi la un drive cand va fi gata.....poate ajung si eu pe acolo soon :D
Marius. |
bau
Stai sa vezi cand o sa fie gata aripile :twisted:
Atunci sa aud comentarii... :lol: PS. MAi bine trimtite un compresor mecanic pt motorul meu V6 :twisted: |
lumea asta e nebuna...il inscriem si pe driver-ul nostru la World guinesss :lol: :P
bravo, vad k tragi tare.... is curios cum va trage masina...k mecanic inka nik mods.. :( de-ar veni komp. ala :twisted: :twisted: |
anunt global === fordul a fost bagat la tinichigerie
|
mai UFO..tu zbori mult :oops: ??? pai masina e kam de mult timp in lucrari de tinichigerie :lol: :twisted: ....
sper k in octombrie sa fii cu ea in Timisoara sa dam o tura..Geessszzz :twisted: |
taching abaut riborns, eu imi iau bilet in fata pt cand e gata masina lui fratimio
go, go, ufo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning