![]() |
Nu cred ca ai voie.. iar masinile de care se vorbeste sunt intre 8000-9000 euro, pret extraordinar de mare iar daca as avea banii astia mi-as lua un BMW ceva si as mai avea rebdare 2 ani... vei compensa dupaia fii sigur, si inca cum :D :D
|
Re:
Quote:
|
CORECT
dar totusi pentru categoria B1 pe ce automobil faci scoala? ca doar nu faci pe dacie?! nu cred ca au astia masini de genul asta. legea da voie.. teoretic da, practic NU |
ufff... eu am fost cam pe la toate scolile posibile.. unele nici nu discutau.. iar unii instructori mi-au spus k se poate face scoala doar daca vin eu cu masina mea... facuta special pt scoala... adik cu pedale si in dr.
|
1 Attachment(s)
la fel se intampla si la categoria moto A1.
iti cer sa vii cu motoru tau si sa faci poligonu, dar nu dai si orasul pt ca nu se cere. :lol: eu unul astept sa dau de A1 si mrg cu un motor care pe acte e corespunzator categoriei dar in realitate are 34cp si la o motocicleta se simte. :wink: |
ma sa stiti ca m-am interesat si eu de treaba asta am 16 ani si vro 6 luni si sunt disperat sa am carnet........... din ce am cautat eu pe net....... am gasit o dacia 500 adik lastun........ si care corespunde pt subcategoria B1
LASTUN An de aparitie: 1988 -Dacia 500 A trecut cu brio toate testele de manevrabilitate, de rasturnare, de franare, de vant lateral sau de impact -Greutate: 525-550 de kilograme -Motor cu 2 cilindri raciti cu aer (22,5 CP) -Consum: 3,3 l/100 km -Viteza maxima: 106 km/h -Capota motor si hayonul spate (capacul porbagajului) din fibra de sticla si panouri de usi din material plastic -s-au vandut circa 6.000 de exemplare in 4 ani e cam saracutza masina........ dar pt 16 ani e buna si una la bani e destul de ieftina intre 3 mil si 6 mil maxim deci zic eu ca poate sa iti permita multa lume........ si am mai auzit ca mai este un fiat 500 dar nu am gasit nimica despre el........ Ca sa obti carnetu.... cica fac instructori particulari pe masina ta... care se face pt scoala nush cat costa asta....... dar eu zic ca merita pt un copil de 16 ani sa ia carnetu si sa conduca un lastun facut frumos..... da si viteze sunt cu 10km/h fata de cele normale..... dar nu si in oras Am vazut si eu masini alea la 7000 de euro da am zis ca de bani aia astept 2 ani si imi cumpar alta masina mai smechera nu una care sa mearga cu 50:d http://x-testing.uv.ro/lastun.htm date despre lastun http://www.trabi.ro/club/lastun/ poze cu jafu |
Re: masina Cat. B1
buey fratilor ... dak tot traim in romania si asta ne ocupa tot timpu >>> eo nu inteleg ceva > dak un linhai de 300 4 x 4 , are 300 de kg un plm se incadreaza , pt k este mai mic de 400 de kg :?: :?: chiar merita la 4200 de euro ... adik ... vreo 134 de mil ... CONDUCI DE LA 16 ANI FRATE ... lamuritima si p mene :lol:
|
Re: masina Cat. B1
buey frate...mai uita-te si tu la data ultimului post...si...orice atv se incadreaza la B1...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning