Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/69986-exclusiv-dacia-sandero-poze-interior-motor-3-variante-culoare-romania.html)

vllad 06-03-08 21:14

Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1405338)
in ultimele poze cu adica cele cu interiorul in 2 culori este varianta full options

vrei sa spui ca varianta full nu are jante ? vine cu capace?

offic3 06-03-08 21:19

Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA

Deci nu va place? :D

Psycho 06-03-08 21:20

nu .. varianta full are jante ... ultrausoare :)) sunt jantele de pe logan mi se pare

oricum ideea nu era sa comentati masina ideea era ca pozele sunt exclusive doar pe 4 tuning etc .. ca despre masina s-a comentat pe mai multe thread-uri

feryboy 06-03-08 21:21

3 culori la interior...cam ciudat
pacat ca printre aceste 3 culori nu e si negru...poate o sa se sesizeze dacia si o sa puna si negru in lista de culori...cred ca ar arata binisor neagra

StreetStyle22 06-03-08 21:27

cred ca ar arata ceva mai frumos..daca ar fii mai joasa...dar stai e o masina pt Ro deci..daca e joasa...s'a dus draq :)) sa fii fost mai joasa si in spate un eleron mic integrat in partea de sus a curului. . :-? a intreb...oare cat prinde ? :D :))

Donnyro 06-03-08 21:28

Daca vreti sa o vedeti live veniti in Pitesti,pentru ca circula cateva cu numere de probe.;)

giubau_v8 06-03-08 21:30

nu e o masina asa frumoasa..dar totusi arata bine..ciudat:D
mie imi place de cei de la dacia ca si-au diversificat gama, ofera o masina pentru fiecare sa zic...
mai ramane un cabrio si un suv:D:D:D:D..cine stie?!

o intrebare am..de ce nu au embleme? au trecut ''baietii'' pe acolo inainte sa le faca pozele?:D

StreetStyle22 06-03-08 21:30

aveti gropi in pitesti ? :D ma gandeam sa ei tu una..si s'o duci pe clocaurile romanesti si ne zici si nou cum se comporta :D

tm_kata 06-03-08 21:31

ce penala ii :) :) :)

tud. 06-03-08 21:33

parerea mea proprie si personala este ca e NASOALA...loganul este de 10 ori mai dragut la exterior. la interior asta pare mai reusita decat loganul..

StreetStyle22 06-03-08 21:34

noua masina a bosorogilor cu pensii de 30 de mil :) inloc sa imi bage mie alocatzie mai mare :))

Psycho 06-03-08 21:35

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1405478)
nu e o masina asa frumoasa..dar totusi arata bine..ciudat:D
mie imi place de cei de la dacia ca si-au diversificat gama, ofera o masina pentru fiecare sa zic...
mai ramane un cabrio si un suv:D:D:D:D..cine stie?!

o intrebare am..de ce nu au embleme? au trecut ''baietii'' pe acolo inainte sa le faca pozele?:D

nu au embleme pentru ca erau undercover ... si se trimiteu la salon .. de aia nu aveau embleme .. au venit cu prelate .. nu vezi

urmeaza un 4x4 ..

pilula20 06-03-08 21:39

am vazut si eu una azi in trafic cu nr ag .... probe ...e destul de haioasa masina...am vazuto pe bd ion mihalache...

giubau_v8 06-03-08 21:40

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1405499)
nu au embleme pentru ca erau undercover ... si se trimiteu la salon .. de aia nu aveau embleme .. au venit cu prelate .. nu vezi

urmeaza un 4x4 ..

:lol: da..undercover..da cele de pe spate sunt ;) ciudat nu?

anyway...astept cu nerabdare primul test drive pentru public...
oare ce o sa mai faca nemtii de data asta? o rastoarna sau nu?:D

no limits design 06-03-08 21:43

abia astept sa il vad live

All times are GMT +2. The time now is 12:07.

- Copyright 2026 4Tuning